Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je kriv sto kanader nemamo i sluzbu za osmatranje ko u Hrvatskoj?
Sami ste si krivi zbog toga vas SDA ne zove na proteste.
Hrvati ce gasit pozar, a paralelno Bosnjo prosvjeduje protiv ustavnih prava Hrvata. Slika i prilika BiH po viziji Bosnjackih lidera.
A paralelno i Hrvatska izuzetno dobro prodaje robu i usluge u Bosni, pri tom 50% u Sarajevu. Nemam ja nista protiv toga ali kako niko to da spomene? To su milijarde EUR. Smetaju li tada Bosanci?
ljudi, kanaderi jesu skupi.Ali er traktori su pet puta jeftiniji a služe svrsi tj. gašenju požara.Nažalost ni njih nemamo.
Vatra izbije kad skutor skupi malo smeca pa zapali a cesto je uveze i iz Rvacke. Pa im Bosna kriva. Smjesan su mix. skutori-----Matani
SRAM VAS BILO MUSLIMANI.HRVATI VAM SPASAVAJU ZEMLJU A STA VI RADITE.HOCETE DA NESTANU IZ B I H.SAD STE PRESLI SVAKU MIJERU I TREBA VAM POSTAVITI TARABU DA NIKUD NE MOZETE PREKO HRVACKE.PA DA VIDIMO KUDA TO VI MOZETE ICI.
Hrvati ne spasavaju niciju zemlju oni pomazu skutoriji ili tkz. zapadnoj ercegovini a muslimanima sve to dodje na naplatu Jer skutori i nemju privrede zato imaju kladionice i hacijende pored mora i mjenjaju tokove rijekama sve to placaju muslimani Sarajeva Zenice Tuzle Konjica Gorazda Bihaca Jer svaki od ovih gradova ima veci ulog u zajednicku kasu Federacije nego cijela skutorija a vi 99128 za Irsku i tamo je dzabhana za lijene poskoke
Ne daj Hrvatima ništa,a ti isti nam 10 godina gase pozare...Neka te Bošnjo uz Turke koji ne priznaju genocid i uz SA koja ti vizu trazi da odes na hadz
30 godina uzimaju milione eura iz Buškog jezera
Kako kaze veeeliki mozak SDA Novalic, nije problem sto BiH nema kanadere nego je problem sto su pozari i u Hrvatskoj u isto vrijeme kad i u BiH.
U Americi vojnici treniraju u gasnoj komori i to u osnovnom treningu a našim smeta malo dima?
U isto vrijeme, dok Hrvatska spašava po tko zna koji put Bosnu, s druge strane, u Sarajevu, okupljanje bošnjačkih stranaka, i promoviranje islamske države, i ukidanje prava drugog naroda. Također, da spomenem onu izjavu bošnjaka koju niti jedan medij iz BIH ne želi objaviti: "Sve Hrvate, u 2 vagona"!
Blidinje je u Hercegovini isto kao i Buško jezero iz kojeg ta ista Hrvatska isisava milion svake godine tako da kanite se više te merhametli patetike
dakle, kada treba pomoć onda je to 'hercegovina', a inače je bosna i hercegovina? e patetiko.......
Bolje da napravite proteste zbog toga što nemate sa čime gasiti požare već uvijek mora Hrvatska. Ali vjerojatno vam to nije problem već vam je problem izborni zakon.
Bit će kiše ovih dana
dace Bog !!!
Nemojte hrvatske helikoptere, reci ce ovi da je neki uzp.
U bidućnosti pomažu samo kontrolisani požari. I rušenje šuma tako da ima razmaka između da se požar može lakše zaustaviti.
Cuj, dim ometa. Ne mogu da vjerujem. Gori vatra i jos dim ometa.
Jesul ovo Fadilovi kanaderi iz spanije ubajmlheni ?