Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti možeš komotno Dodikov petokolonaš,pusti šuplju šta misliš koliko je narod glup,
Sto si ti doso u Federaciju..Sto nisi osto u Banjaluci..
Vojine, Bosnjaci ti ne vjeruju, izjednacavas Armiju BiH sa Vrs, dao si Dodiku 4 delegata, minirao si probosansku koaliciju sa Dfom i Sda om, minirao si koalaciju Domovina
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pa gdje si Vojine stari bijašu (BIA).
Eto ga u Sarajevu, kontroliše Nikšu, i ubjeđuje Bošnjačku političku NAMETNUTU KVOTU da idu u Banja Luku i da tamo dokazuju i da ubjeđuju nekog nešta! Dakle prebacuje loptu u Federaciju، Prividno!!!
cuj sa dugim cijevima
Tebi se ne smije vjerovati.
Nikad necu zaboraviti video na internetu iz jedne emisije gdje on govori da slavi 9 januar bez obzira na odluku ustavnog suda, sad kao voli drzavu heheh. Ovo je dodin špijun medju Bosnjacima…ali molim Boga da podari pamet Bosnjacima da sto prija progledaju i otkriju namjere ovog zlikovca.
To radis da bi zakuhao, pa da Bosnjaci budu krivi za nerede, providno
Šta je Mijatoviću i tebi se malo gaće zatresleee, aa? Kako vas fino Ameri obrađuju, pornić i to Hardcore kategorija.
Sve po dogovoru sa Dodikom, da ga izvučeš iz ovoga blata što je zagazio do vrata. Zbog čega nisi ostao.u Banja Luci da tamo čuvaš Bosnu i Hercegovinu, a ne da dođeš za ministra u FBiH.Vojine, pročitan si.
Politikanti koji su vladali od 92ge do sada su sveli državu na 2 miliona ljudi.Ovi sada ubrzano rade da se “otarase” još milion.I tako ce sluge zapada i poslušnici ispuniti svoj zadatak.Nakon toga nas će ovdje mirno ugasiti
Idi ba...
Stipu šuplju.. Prokužen si...
Ovim 'konspirativnim laprdalima' nije niko dobar. Njima niko nije dobar i oni 'tuku' seljackom politikom 'ne vjeruj nikome, osni po svakome'. To su ljudi bez pameti, kreativnosti, i ideje. Ustraseni su dodikom i dodikovim nacinima i od straha ne smiju i ne mogu bolje vec se ko 'pubertetlije' 'nadimaju' ko je veci i jaci da 'konspirira po relativno dobrom glasu' dok kad bih 'grunulo' pored njega-konspiratora usro u gace i vis nikad nebih vise konspirirao.
Misliš sada se poturčio, pa bi i malo sa muslimanima, pa malo i sa vlasima
nadmenoj svetosavskoj hordi zla, smrti, terora i krvi samo raspaliti vaspitnu preko NATO-a i međunarodnih institucija... a ako treba, ići i do Zemuna
Ovaj Srbijanac radi na taksimetar, ko ga naruci i hoće da plati, on uključi tarifu i vozi. Ma cijeli politički korpus u BiH je kao rent-a-car, plaćaju ih ambasade i strane špijunske sluzbe. Nema tu ni jednog zastupnika naroda. A onda se supljira o demokratiji, haj da ne pominjemo Sultana schhimta.
SDP ako sebi želi dobro mora se podhitno riješiti glupana Nikšića i ovog srbijanskog obavještajca Vojvodina BIAtovića
Zašto izmišljaš i prepadaš narod ubleho ja živim na razgraničenju u Sarajevu i fanas sam 3 puta išao u Lukavicu i nigdje nema čak ni pojačano policije a ne sa dugim cijevima.
Ipak nije SDA ta koja ce spasavati Dodu, nego SDP na celu s Vojinom.
Iskustvo nas uci da jeste SDA ta koja spasava sestrinske partije. Ako jedna padne ode i dio SDA...Ako iko bude spasavao nekoga to ce biti SDA!