Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko mora ovo izvesti. Bosnjaci za to jednostavno nemaju ni muda ni kapacitet.
Da vidimo hoceli provest . I Dodik je prije 20 pricao da je se desio Genocid U Srebrenici a danas mu ni Miloševic nije ravan
Hoce li biti Dodik ? Pitam za jarana Schmidta.
Supljaner teski, prodavac magle...
Hoce li biti Dodik ? Pitam za jarana Schmidta.
Moš si mislit
Niko svog posla ne radi. I onda ova skalamerija SDPa zvana Mijatovic o tudjem trosku nesto organizuje, i svi mu aplaudiraju. Njegovo nekadasnje velicanje RS, Karadzica, Mladica, 9. januara niko vise i ne spominje.
Nemoj Vojine više ništa folirati. Hasno je šta radiš. Bolje da odeš da slaviš 9. januar ko i ostali neprijatelji države
Bosna je Bosanska, I Hercegovina Hercegovačka, zajedno Bosanskohercegovačka. Kome ovdje šta nije jasno? Meni je Mario Zović moj, tu smo mi sa razmišljanjem, iste nas stvari trehaju, dok mi recimo Rene Bitorajac nije moj, njega druge muke more.
A da obilježiš “ Dan kopača po kontejnerima “ ??? Idiote
To predlozi Baketu on ima najvece zasluge
Ma znaš šta. Baš me briga za tu inat populistik politik. Volio bih konačno da doživim da naša vlast uradi nešto za korist života nas i naše djece. Ovo sada je prevršilo svaku mjeru. Treba vas sve otjerati, zabraniti, dovesti nekog japanca bravara da vodi ovu državu i od nas da napravi društvo za poželit.
Vojin se oglasio smišljeno i to više od 2 mjeseca od dana državnosti ii to baš na današnji dan-Veliki skup "Dani pobjede, dani ponosa" na Vlašiću! BOŠNJO U PAMET!
Bravo Vojo! Treba obilježiti Dan državnosti naše jedne i jedine domovine Bosne i Hercegovine na svakoj stopi ove zemlje. Kome se ne sviđa, noge u opanke i preko granice. SMRT FAŠIZMU-SLOBODA NARODU!
WTF Istaknuo je da su pokušavane opstrukcije, ali da su uspjeli.
BiH je BOSANSKA od spomena Konstantina Porfirogeneta do dan danas!
Odlično, kad već pominješ Konstantina VII Porfirogenita onda lijepo pretraži i iščitaj njegov "spis o narodima" pa se uvjeri šta je to on imao da kaže i da ostavi pokolenjima o tome ko je naseljavao prostor današnje Bosne prije svih bosanskih kraljeva.
Možda je i dobro, a možda provokacija da onda oni traže 9. januar.
Bolje reci, najavio predstavu za naivne Bosnjake!
Ama covjece mene zanima zakon o smanjenju doprinosa evo ga pola septembra proslo