Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba piti samo hrvatsku vodu,ona je najbolja
sta fali olimpiji?a i princess je extra kao i oaza i dijamant....
Dok se vi ovako \"pametno\" svađate i oko toga čija je koja voda....... Bjelosvjetski bankari će pokupovati sve izvore na Balkanu. U tome već prednjači Coca Cola Company ! Pa će onda i Četnik i Ustaša i Mujo ostati žedni kraj svoje vode. A otkupljena vrela i izvore će čuvati NATO pakt.
olimpija...to je ono coca-colino? ja cu ipak traziti ovu tesanjsku, hvala za info!
sto se tice zedne probaj princess mineralnu vodu iz okoline tesnja, dobitnica medalje kvalitete sa univerz. berkley calif. sto se tice ovih nabrojanih voda, nisu trebali nista otkrivati javnosti - nek crknu oni koji ne piju vodu iz bosne. BOSNAE -u prevodu dobra voda
domaca voda, izmedju ostalog, Olimpija, Tuzlanska voda, te mnoge Tešanjske punionice...a vi pijete Janu i Knjaza Milosa :P :P hihi
koja je domaca, tj. bosanska voda? kiseljak su kupili hrvati, sta je fakat nase?
e to nikako ne svatam da oni iz RS piju radiju srpsku vodu nego \"balijsku\" ili \"ustasku\" drugim rijecima bosnasku :-? ,al fakt me to iritira pa mi smo poznati po vodi al neee oni moraju i srpku da vodu piju FUUUJ kako mi se gadi ova drzava i njiovi ljudi!(neki)
hoce nezavisnost a nemaju ni pitke vode!!!!!JADE JADNE!!!!!!!!!
neka im nek piju \"bratsku\" vodu a izbjegavaju vode iz susjednih opština koje dobijaju scjetske nagrade
sva sreca pijem janu :D
a joj ja je pijem kao luda..hmmmm..sta li ce biti sa moga zdravlja:):)