Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa realno RS i jeste uglavnom Banja Luka, a ovo ostalo više ljudi nego zuba.
Budite ko Sarajevo oni toliko se žrtvuju za ostatak Bosne da nemaju ni vode :P
Divi Lemi k'o Humphrey Bogart .... 'sviraj to ponovo Sam' ....a Željko roker postao
Da je bar ta banjaluka nesto nego sranje zivo kao i ostali gradovi. Prodjes jad i bijeda na svakom koraku
Isto kao i u FBIH, najvaznije Sarajevo, istocni dio emtiteta prepusten sam sebi. Kakva je razlika?
...entiteta
U Srbiji samo Beograd u RS-u samo Banja Luka ccc...
Cestita mi dodik novu godinu Opsujem roditelja Otome gospodinu U BL pravi zgradu vlade A na Sokocu brentu da valjaju klade..
Vazda je bilo ko blizi vatri taj se bolje grije... Zalosno je da se manje opstine slabije financiraju iz budzeta. Za par godina kako u rs tako i u fbih sve ce vise narod da napusta ove manje opstine. A koliko nasi politicari znaju voditi zemlju vidi se iz prioriteta kako se opstine financiraju. Jednom ce shvatiti da nema grada bez jakog sela...
Cvijanka: Dodo, de mi ga malo zauvuci Dodo: Kako bona, cime? Kad nece da se digne
Nezavisna Hercegovina. Odmah.
@HercoSta ce ti kad ste svi u Rvackoj.
a sta bake radi kod nas, ode u onu krajinu samo kad treba pokupiti glasove pa onda kmece 4 godine kako su zapostavljeni i ni voz jebeni im nije u stanju jednom sedmicno obezbijediti od sarajeva.pa sta je sa mostarom, prepustio covicu dole sve juzno od hadzica itd.
Istocna Bosna je prazna, nema naroda Bosnjackog, pa sto onda da ulaze pare tamo.
Dodo samo zna pricat kurvaluke, on i ekonomija ko nebo i zemlja.
opstina centar, grad banja luka, opcina mostar se izdvajaju.ostalo nebitno.
Bakirgrad, Dodikovo i Covicland..centri moci. Masonerija made in BiH. Cim narod malo progleda, odmah se puste price o ratu, presudama, 3 entitetu.A onda ide lokalno pranje mozga sa vodom, cukama, mobilnim kamerama..
Bakirgrad, Dodikovo i Covicland..centri moci. Masonerija made in BiH. Cim narod malo progleda, odmah se puste price o ratu, presudama, 3 entitetu.A onda ide lokalno pranje mozga sa vodom, cukama, mobilnim kamerama..