Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S obzirom da je budzet usvojen,a od aprila se planira subvencija,morate onda uracunati prva 3 mjeseca sto se plati puni iznos....
Lijepo je što se g.Bešlija zalaže za produženi boravak u školama,ali trebala bi se zalagati da ti produženi boravci makar minimalno odgovaraju standardima u pogledu higijene, ishrane,stručnog rada,prostora...... Kasno će biti kada se nešto nekom djetetu dogodi i zato ne bi trebao ni jedan produženi dobiti saglasnost,ako je i imaju,dok ne bi zadovoljio navedene uslove.
Sad ce se uzet kesa na ovom prije su djeca na hor i foto sekciju isla i na one izvidjace i na karate iza skole sad tender mora da se kes ukrade od pdv uplacenog. A ralno najgluplji narod u bosni zivi
Uskoro ce roboti odgsjati djecu....roditelji trce za poslom..djeca im dodju ko privjesak...
dajte sve besplatno za 3. dijete i svako sljedece..moramo nesto uciniti sa natalitetom
sječa direktora počela. prvo anex, sad Kovačići. Dobar direktor je naš direktor!
Koja li je grdnija dal' Vildana il' Mia
lijepo od vlasti ali zalosne zivote zivimo kad roditelji moraju djecu ostavljat u produzenom umjesto da skupa provode vrijeme u toku dana, roditelji nerijetko moraju i po 2 posla radit cijeli dan. zalosno. a i jedan posao kad rade to je 8h+2h spremanje i put do i od posla.