Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro nam pravo! Čemu protesti....
fakat bi trebali svako dan nositi cvijece pred parlament :)
Nismo bolje ni zasluzili... bašte i kafane pune, voze se dobra auta... Lijepe se slike zvezda granda dan nakon 11. ma kakvi smo i ovo je super
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hrabro, samo hrabro u krađu... A nama ni hljeba nedajte, koji će nam. qrac trebamo krepavati ko stoka kada nemamo mozga. Da je bilo koji drugi narod do sada bi glave letjelice i u Banja Luci, Mostaru, Sarajevu, Tuzli.... Al gdje ću ja na svog Bakira, kako će Ivan na svog Dragana, ni za živu glavu Ratko na svog Milorada.... PUJJJJ STOKO
Bočje im je da su u strahu. Da sam na njihovom mjestu bio bih strašto zabrinut i u strahu!
Nadajte se, vidjet ćemo se u rujnu na največim demonstracijama u BiH koje će organizirati umirovljenici, koji neće ovoga puta moliti da se "razmotri položaj" kako to vladini podrepaši instalirani u udruženje umirovljenika nastoje prikazati i razvodeniti oštricu gnjeva ljudi, koji se na ove guzne muhe neće obazirati i kojima očigledno država ide da ukrade do konca godine najmanje jednu mirovinu, unatoč činjenici da o povečanju mirovina u smijeru praćenja troškova režija i hrane nema niti govora i da ljudi umiru u najdubljoj bijedi sa par stotina KM koje nisu po iznosu ni topli obrok ovim što se nadaju da će sve biti i dalje po njihovom... Niko nije lud, a ne zaboravite gospodo sva pamet je u iskustvu umirovljenika rada, bivših direktora uspješnih poduzeća, inžinjera, doktora, tehničara, na kojim je ležala država 4 decenije njihovog rada, za kojeg im danas banda daje socijalu od 160Eura... Non pasara.
Jeste li to rijesili bar neke probleme ili ste policiju bolje pripremili na narod, ovo drugo je lakse dok i policiji ne prikipi. A STA JE SA PROTESTIMA PENZIONERA ili cete sa starcima lako, stari, gladni, zedani, neodlucno i korumpirano /imaju dodatak od Udruzenja/ rukovodstvo.
Pa nema potrebe kad' je narod zadovoljan i kad je svima dobro.
da je radoncic bio normalan kad su palili vladu i presjesniatvo trebo je vojsku podici na narod nista te institucije nisu krive nama
Narod neće napadati Vladine zgrade, jer vlade i nema ali ne znači da neće imati posla sa mafijom koja je zasjela u te zgdade nelegalno.
hahah I nek samo neko kaze da nam nesto ne valja. Samo se poklopite i sutite, bolje nismo ni zasluzili, ko nam je kriv kad smo blesavi i sve dopustimo. Dugi na jeziku, kratki na djelima.
Mirno spavajte......nece biti protesta
sad ce covic staviti veto na proteste dok prodze sezona medjugorje radi 24 sata
ispituje se teren...treba uskoro objavit "agendu" u kojoj će naravno opet udarit po narodu
kakvi ba protesti kad nam je sve potaman. Oni koji su najviše zakinuti (studenti, penzioneri, borci, radnici propalih firmi, itd.) više vole kafe ispijati i palmuditi o grčkoj nego se za sebe boriti.
Sky Drums Zašto se istočno sarajevo plaši. Pa imate dokazanu policiju koja jedno državne kriminalce poput dode i bande mu nemože biti procesuirana! Plašite se vi Mileta, većeg i neprincipijelnog neprijatelja niste imali nikada!
hajmo ih rušit!!!
đe si Milane (tarot) ne prepoznah te, dok si se ti prepoznao u svom glasu... Bake i SDA svita nikada neće dobiti moj, glas mislim
E čeka vas miholjsko ljeto i zeznuta jesen! Kakav je premijer Federacije i kakve sve gluposti radi biće belaja" Zato je bolje neka se taj SDA " stručnjak" iz ral - sektora, najrealnije pokupi i put prema svojoj jazbini! Biće " situacija" zasigurno, a ni efekti istih se nemogu skontati!