Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sekretarcicu, pod \"gradjanima ove zemlje\" se obicno podrazumijevaju i gradjanke, osim mozda u pravopisu tvoje feministicko-bezbozne, nazovi gradjanske, strancice. Dobro, evo ti 0,0001 dnevnopoliticki poen. I to ti je previse. Smijesan si.
Bravo Denizze, samo naprijed i ne osvrci se na uvezenu placenu bandu koja plasira demagoske teoreme kako narod ne zasluzuje bolje
I jos nesto: Ovi kao da su pali s marsa, ili prespavali zimski san! O ispunjavanju mape puta se govori vec godinama, samo sto oni, kao neke osobe koje se bave politikom, kao, pojma nemaju o cemu se tu radi, toj mapi puta!!! A trebali bi napamet da je izdeklamuju, da znaju do u detalje o cemu se tu radi, ta bave se time, to im je posao!!! Nego, odnekud se oglasili, iz neke kafane, ili pitaj boga odakle!!! ne znaju sta im se zbiva na radnom mjestu, kao i mnogi drugi, uostalom!!!
Evo ova 2 posta iznad mene govore sve! I nakon 18 godina ista priča i ista nacionalna retorika. Baci kost nek narod glođe! Eto, odličan primjer da narod ne zaslužuje bolje - jer je stoka!
Cuj, \"bosanski hamas\"??? Otkad su oni, po vama, radikalni? Nego, od kad ste vi za visenacionalnu zajednicu, da ste htjeli visenacionalnu zajednicu, ne bi ni izlazili iz Jugoslavije, osim toga, mrzite sve drugo i drukcije, jasna stvar! Ko bi sa takvima u zajednicu, bjezi se od takvih glavom bez obzira!!! Morate dokazati da ste spremni za suzivot, a ja ne vidim ni naznake tako neceg, cak naprotiv!!! Predlazem Incku da procita komentare sa portala pa nek zakljuci koliko je ko spreman od te omladine na suzivot??? Lako je mlatiti praznu slamu!!! Ja ne vidim po portalima ni e od evropskih shvatanja i ideja demokratije, sloboda, ljudskih prava i ostalog!!!
ne getoiziraju građane bih nego bošnjake,jer samo mi imamo jedan pasoš.hoće od nas da naprave evropske palestince.samo ni komšijama nece biti dobro ako se mi radikalizujemo,nece niko doći na more u hrvatsku kad zna da dole moze nesto puci svaki cas.evropo nemoj da bude kasno,moze i kod nas pobjediti neki bosanski hamas.onda nema nazad,jer ako nas vi zatvarate u geta radikalizacija je neminovna pa bujrum.
E moj Denise, narod i ne zaslužuje bolje. Narod je stoka, i političari se na najbolje moguće načine iživljavaju. Od 91\' narod je zaluđen nacionalizmom i već 18 punih godina se hrani tim. Popljačkano je sve, još uvijek se pljačka, siva ekonomija caruje, primitivizam vlada - totalna anarhija i lov u mutno. Razlog svemu tome je nesposposobnost i neukost svih građana BiH. 80% građana je u bivšem sistemu leškarilo i uzimalo novac za nerad, sad kad je kapitalizam zakucao - skontali su da se mora znati, raditi i učiti... e to ne može i onda se ide najlakšim putem. Putem kriminala, korupcije i to sve pod parolom nacionalizma i fašizma. Samo vladavinu prava i fukcionalno sudstvo će sve u red dovesti!