Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se zaduzujte da isplatite tu milostinju, a za svoje plate, honorare, odvojeni zivot, bijeli hljeb i sta znam vise sta, IMATE OSIGURANO, to kasniti ne smije!!! POCRKALI DABOGDA...
@babomurat glasali ste 20 godina za iste, sad trpite rezultate svog glasanja
@thea Guzi li te SDA elita redovono?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve je to jadno..i drzave i sranja ..a vazno je da ima para za guzonje i za nova auta da se mogu vozikati tamo vamo...sramite se boga sta radite jadnom narodu....
Samo razmislite koliko ih prima penzije 1,2,3 hiljade km...a tek silni penzioneri sa lažnim stažom kojeg su im prodali isti šupci koji nas zadužuju.
drzava na kredit. sto pravno sto privatno, mislim da najvise banaka po glavi stanovnika imamo.. i mikrokreditnih organizacija.
Nek prodaju one silne zlatne kašike i eto penzija a i plata. Nek dozvole izgradnju fabrika a ne City centar, Alta centar, BBI centar, Importane centar, Grand centar i arapskih hotela još malo više nego u Antaliji. Pa neće od ovih poguzluka se ubirati penzija. A šta je narod dao zlata za vojsku u ratu mogli smo pobijediti i Rusiju i Ameriku. Ništa gore nego svome vjerovati a ovaj te proda arapima toj pošasti koja nas je okupirala!!!!
Dakle, ovo sad prelazi sve granice, kako je krenulo molicemo da se onakav nikakav SDP vrati, ljudi se bar nisu zaduzivali, isplacivali su penzije i nisu imali namjeru prodavati strateske firme. SDA-SBB koalicija, koja im je i tada to prigovarala, evo se dogovori da se zaduzi i proda firme. Zar oni stvarno misle da smo mi maloumni. Ljudi, ove treba dobrano kazniti na izborima. Jos kad vidjeh da se Avaz hvali kako je odobren kredit za penzije, pa stvarno dno dna. Gadljivo do bola.
100 HILJADA RADNIH MJESTA!
Dva bitna potpitanja: kako se može deficit od 200 mil. pokriti kreditom od 63 mil.? Ili se želi samo skratiti trajanje isplate penzija. I kolika je kamata, ako se ne varam, ovi kratkoročni krediti su najskuplji? Bojim se da će ovo potrajati, jer se ne vide pomaci u stimulisanju privrednog razvoja, naprotiv, nameti se povećavaju.
neodrživ sistem. Šta ćete uraditi da potaknete mlade da otvaraju nove firme i radna mjesta? Kako ćete ubrati porez za te penzije ako ne date ekonomiji da se razvije, od koga ćete uzeti?
Gdje su oni silni komentatori što su kmečali kako nas je prošla vlast zaduživala.
nek istjeraju one kurave sa tri sprata i ne treba im kredit
vazna je podrška erdoganu
Odmah referendum na nivou BiH o zabrani bilo kakvog dizanja kredita kod bilo kojih banaka od strane ministarstva. MMF i ostale banke ce nam doci glave.
Jel vide svi odlicno dupe u pozadini?
ali boli njih briga jer ce proci izbori a penzioneri ce glasati za njih jer su im za narednih 6 mjeseci garantovane penzije.....a za kasnije?????
NAJVAZNIJA PITANJA NEMA u "tekstu" za javnost, PO KOJOJ KAMATI, KOJA BANKA, KOLIKO GODINA!! KO ĆE GA I NA KOJI NAČIN OTPLATITI!? nigdje ni glasa.. muljaža žešća...fuj...HALO BA, decko , ma ti nisi normalan!!!