Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ekvivalent saniranju Ausvica, sramota.
@johny GAVRO je veceras na HRT
Obraz ne mogu oprati kada bi kiša padala svaki dan.
Hajmo vlasti, upregnite mozgove i botove da sprijecite ovo ako imate m.., ili cete ganjati izdajnike po portalima
Sve se svodi na saopštenja i po koje pismo stranom ambasadoru. Vaša udruženja imaju toliko novca da lagano možete pokrenuti sudski spor koji je jedini ispravni put ali bitniji su dzipovi sinovima zar ne? Ugledajte se na nanu Fatu, kad je ona mogla možete i vi.
Sto se malo Komsic ne pokrene sada? Nece jer ga zasljepljuje mrznja prema Hrvatima 😂
Imal vas bih politicari
Od genocidasa se bolje i ne moze ocekivati. Standardna pokvarenost, psihopatija i mentalitet kod genocidasa...
Ovo ti je kao da dodjes u logor Ausvic i na njemu napravis fabriku auta... Sta vlas(t)i u RS rade je apsolutno nedopustivo. Umjesto katarze koju su trebali da dozive, kao narod, kao vlast, oni apsolutno zatiru masovne zlocine, silovanja i genocid i dan danas. OVAKO NE MOZE!!!!!!!!
Pa gore lazi nego duh kijeva sina ti miloga..naguzice vas taj zapad kad tad, zapamtite, al ga nece vaditi nikad
samo se pitam da li ikad bar na momenat kroz tu vasu glavurdu prodje misao da niste u pravu i da zivite u lazi?
Ma sad ce to Bakir srediti s Vucicem a vi narode i dalje nastavite glasati za Vucicevog covjeka.
Ja se samo pitam, pa Bože mili šta ste vi zaista očekivali, pa zar i nakon svega ne vidimo dalje od nosa...
Idemo Munira, jos koja izjava i novi dzip ce se voziti
Ne bih volio da neko pogrešno promozga. Ovakvih stvari manje u izbornoj godini. Mislim da su ovi predstijeći izbori, maksimalno predzadnji da se spasi šta može. Krvna slika je loša. Stanovnika sve manje, stranaka više a apetiti ustoličenih nikad veći.
Tako se kod nas igraju istorijom I partizane brisu gdje god im zapadne...
Nije mi jasno toliko srba zaposleno u Sarajevu i mi se ponašamo kao da rata nikada nije bilo e poslije ovoga nema više.Sutra ću burazera natjerati da otousti ona tri vlaha što rade za njega.
Još nije kasno, Nevladine organizacije, hajde pokrenite akciju skupljanja novčanih sredstava da se otkupi ovaj objekat i napravi muzej za buduće generacije....