Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odoše po pamet u beograd, sve ove opstrukcije i dolaze iz beograda, ovo su samo pijuni isto kao što su bili mladić i karadzic, ali valjda su ovi tupavci vidjeli kako su zavrsili karadzic i mladic
@aljo83 Dodick kad hoće na halu, prvo pita Vučića jel smije.
Problem Dodik,mora se rjesavati u Beogradu,a ne u Bih.Dodik igra,kako Vucko svira.A kao neko ko je pucao po Sarajevu,nemoze misliti dobro Bih.Dodik je nafilovan iz Srbije,kao i svaki Bosanski srbin prima instrukcije iz BG i provodi njihove zelje na tlu Bih.Bitka za Bih je pocela,na hajr🇧🇦
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Idu u BG po pamet a ljute se kada ih Sumadinci nazivaju glupim Bosancima.
Iz ovog je stava jasno da je Srbija, kao i Hrvatska, samo potpisnica Dejtonskog sporazuma, i to zbog svoje uloge u agresiji na BiH. Srbija se tim potpisom obavezala na prekid svih aktivnosti uperenih protiv Bosne i Hercegovine, ali nije dobila pravo mješanja u unutrašnje stvari naše zemlje, kakvo pravo sebi želi priskrbiti insistiranjem na nepostojećoj ulozi „garanta“ sporazuma", zaključuje se u odgovoru OHR-a.
Konsultovace vas Amerikanci prije nego stigneye u BG
Dodik cak i Konvencije UN-a koristi kao svedski stol... ono sto mu ne treba zanemaruje zadnjih 25 godina a ono sto mu treba bi se pozivao na to.... Ta konvencija je za civilizovane narode na mnogo visem stepenu civilizacije od Republike Srpske....... Dakako od kuda pravo na primjenu iste ako nismo gradjani BiH ? Gradjanska prava jel tako ? Zar nije prijevod Deytonskog da smo drzavljani i da nema gradjana.
Opet odlaze po svoje mišljenje i to javno priznaju.
Cuj kod Pickoustog idu....a nemate nekog pametnijeg
Mene bi u ovim trenucima bilo stid bit dodik, ustvari uvijek bi me bilo stid...
mene bi bilo sramota qurciti se u bl a za sve ici u bg po dozvolu ili naredbu
Ne gradi se drzava od vrha vec od komsija,pa preko mahale itd. Ali u PC-u to ne mogu jer su oni i pojedinca unistili i komsiluk protjerali, a drzavu nikad nisu imali. Niti ce! 😊
Oda ce opet reci srbija se ne mjesa u BIH
bice orgijanjaaa
Voditi autonomnu politiku u srpskoj zbilji zavrsi ili pucanjem kroz snajper ili kvalifikacijom izdaje srpskih hegemonistickih interesa.. Budite bosanski srbi sa vlastitim misljenjem (jer vas dozivljavaju ko Bosance) a ne da radite po drugom SANU memorandumu koji vam sijece granu na kojoj sjedite..
Odoše babu pitati šta da rade, ružio ih kakir. :)
Hoce li tu biti i srbijanska opozicija =D
Ova inicijativa podnesena od strane vladajuće koalicije ima za cilj da političku nemoć predstavi kao nadmoć i da političke procese i nerazumijevanje poveže sa etničkim odnosima", navodi se u pismenom obrazloženju. "Pokazivanje nadmoći i obračunavanje predstavnika jednog naroda s onim slabijim na ovom području je iza nas. Pogrešan je to smjer kojim se kreće vladajuća koalicija u entitetu RS u šta će se uvjeriti vrlo brzo", napisao je Bratić.
Bujrum pa kad kod njega završite malo i do karađuća valjda se i on pita.
Idu po misljenje🙉