Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve gluperde ovdje komenrsrišu , a da i ne pročitaju izjavu.. Grigorije nije rekao da BiH ne postoji, nego da ne postoji " država", u smislu institucija, zaštite prava čovjeka, građanina, radnika..
@Herco
@Herco Zasto ne kaze postoji li drzava u RS za ove sto nisu srbi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bakiru se sviđa ime Grigorije
@Pupak. pa zet mu se tako zove...cak ga je i dobro uhljebio na budzet....
@Pupak2 Valjda Gligor. Onaj što ljulja Jasminu.
treba vijernicima malo love pa se knjige pisu i gluposti pricaju sve u ime boga
A ko je ovaj
On treba da zove u vjecne drzave, a ne da komentarise Bosne ili Srbije. Ni oni ne mogu bez politike doci do «spasenja». 😒
Grigorije bi u saf sa Šantićem i Andrćem kao Vučić sa Titom 😂😂😂😂😁😁
Veliki covjek!Puno ucinio za sve u mostaru!Uvijek si dobrodosao vladiKo!
Vladika Dizeldorfski :D
Vladika Gligorije i bivsi komandir SIPE Goran Zubac glavni organizatori kradje auta u Istocnoj Hercegovini od 2000-2010 -e godine, glavni protivnik obnove Trebinjskih dzamija itd...
Kada dođete u Mostar i vidite kako se grad raspada ,imate apsolutni osjecaj da tu 30 000 Srba vise ne postoji , da tu Santica ,Corovica i Ducica vise nema .
Dragi Grigorije, zahvali se svom jaranu Dodiku i njegovim jaranima na vlasti u Federaciji, jer svi su oni ista bagra i uzimaju sa iste kamare, od svog sopstvenog naroda. Tako da, malo tu pricu njima pricaj a narod ostavi na miru.
"Fajront u Sarajevu za Chetnike".
Srbi da nisu bili chetnici fashisti nebi nikad sarajevo napustili i niko ih nije tjerao. Ostali su normalni srbi koji nisu chetnici da zive u svom gradu. ostali nek citaju knjigu neleta karajlica "Fajront u Sarajevu" sa ispravnim naslovom "Fajront u Sarajevu za Chetnike".
Santic je zavrsio u zatvoru zbog svog pisanja o SRBIMA i SLOBODI , nedostojni su Santica svi koje KFOR i OSA i SIPA i drugi okupatori ne uhapse .
Najbolje da nađete nekog drugog pjesnika ???? Evo recimo reper Marcelo ,Marcelove veceri poezije na radio Slobodna Evropa .
Nije to osjecaj. To je da "drzava ne postoji."