Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel' im i za to Komšić kriv ili ne ode sve Draganu adZ na ruku??
samo budala misli da covic ne drzi za damu sve hr stranke. on ustvari trguje da sto vise dobije, a ove ce aktivirati po potrebi.
Zasto Schnidt ne reaguje????? Aaaa, onda bi isao na stetu HDZ-u... nece nece krscanin to uraditi
Ako djeluje onda mora spustiti kvotu na 18 sa 20 ruka
Samo nek tako nastave, zelim im da su uvijek tako slozni!
Hrvati u HNZu su zavrsili pricu i cekaju na Bosnjake da se odrede i donesu potreban broj ruku. Iz tog razloga su i prijetnje i prozivke na Bosnjackoj politickoj strani.
medju politicarima nema nacije i vjere, samo para je njima svetinja
poubijati će vas Čović.
Hnk i srednjo bosanski moraju biti kao ostali kantoni,dakle 18 ruka za formiranje vlasti
Meni ovaj ćelo simpatičniji od Dragana.
sve u rkama anemičnog raguža koji je osvojio 65 glasova na izborima
Klix.ba i ostali bošnjački portali naslove i članke isključivo rade da jos više lože mrznju i nacionalizam bosanskih patriota. Povremeno prema Srbima, a uvijek prema Hrvatima.
@patriota: Ne može istina biti problem ili medije koje o tim pišu. Ako nam Dragan i njegova HDZ podržavaju osuđene zločine ili blokiraju dan žalosti, ekonomske i društvene reforme, ... bave se secionizmom onda je to problem a ne medije
Nedo Bog da vi vladate sa Kinom ! Niste u stanju niste sposobni viste Sramota za celi Svet. Sta jako dobro znate Retoriku Mrznju stvarat i Nacionalizam. I nista drugo.
kod nas je formiranje vlasti na svim nivoima kao stocna pijaca
Da nasi koce vec bi amerika i eu intervenisale
Legitimni krivožvaljo hoce da bude sve pod njegovom kontrolom, kao i kod njegovog druga vepra iz laktasa. A sto im je najgore palo nemaju sad kakira, da se imaju na koga zaliti. Navodno islamska Bosna kalifat i ostale njihove vllaske nebuloze...
Ovi kantoni su mi potrebni ko čir na gujici , 🤷‍♂️
Zar njihov predsjednik Shmith nece da donese uredbu o formiranju vlasti,ili im nije stalo do toga??
Nama netrebaju predznaci hrvatsi bosnjacki srpski i tako to mi se jednostavno nemozemo dogovorit. Nas treba hebat