Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Horor !!! .. u svakom smislu, obliku i na svaku temu o ovoj ustanovi.
prvo vi platite svoje medicinare , koji bjeze vani. Pravite bolnicu a ljudi Vam potpisu ugovor na 6mj i bjeze vani... Rošiću !
Ma marš more... kom“ vi solite... kolike su donacije bile poslije pozara!? ... do sada se mogla izgraditi moderna bolnica kao u Swici...
@DjangoDjulaga... am znam... svašta se sazna... nisu krive hapajlije, mi/narod glupi smo za sve krivi... ali jednom se opečeš a drugi put pušeš u mlaćenicu ... pozdravček Komšiluku 🤝😘🇨🇭
Potpisali ugovor o utopljavanju 3 miliona maraka... Budite izriciti...
Pogledajte vi samo tu nasu inteligenciju. Tokom pozara kantonalne bolnice izgorio je krov i nesto gornjih spratova. Koliko ja znam, krov skoro pa nije ni popravljen (ako grijesim neka me neko ispravi) ali zato kao sto na slici vidite jedan odjel je napravljen i iznutra i izvana, jako moderno, a naravno napravljen je i moderan ulaz koji se ne vidi na ovoj slici, dok ostatak bolnice i izvana i iznutra izgleda kao da smo u Keniji.
Krov je saniran, odmah poslije pozara...