Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriminalna organizacija SDA na sve nacine pokusava unistiti ovo drustvo i drzavu ...
Pravni stručnjak bez iskustva Žare filozofira o tobožnjoj nezakonitosti vraćanja na posao čovjeka za kojeg evo ima i presuda da su ga nezakonito smijenili. Kad će se prestat ofirat?!
Tuzlanski SDP totalno se pogubio! Jedno priča narodu, drugo u stvarnosti radi. Ubiše se od priče kako neće s nacionalnim strankama, a u TK mogu i s HDZ-om, i s PDA, koja je "nacionalnija" od SDA, čiji je čelnik Kukić osuđeni kriminalac i mešetar, koje se čak i SDA odrekla. Samo neka je vlast, makar i s crnim đavolom! Nije daleko 2022. Glasači će vas zato, budite uvjereni, itekako "nagraditi".
Kod nas sud i tuzilastvo umjesto da budu glavni stub drustva oni su podanici raznih politika nebitno uopste kojih ...da Bog pozivi Larsona i njegov rad ...
Kao ibrete se sto je dokazano da je SDA radila nelegalno. Pa nikada SDA nije uradila nesto legalno sa Svojim satelitima DF i SD oni su postali mjera za lopovluk. Mijenjaju se partneri ali lopovluk SDA je uvijek prisutan. Kad se to zlo ukine svima ce biti bolje sve je bolje od lopovske SDA.
Korman je bio nezakonito smijenjen! Isti lik je nezakonito postavljen jer nije bio najbolji na konkursu. Inače je potrčko Mirsada Kukića i igra njegovu kantonalnu utakmicu. Koliko god mrzio Kukića realno sav hamolj koji se skupio oko njega ne vrijedi ni pišljivog boba. Ovaj lik nije imao nikakav rezultat a kada su krenuli da ga smijene u danu je uhapsio Kabilovića i ekipu
Mole se sposobni da onesposobe nesposobne da oni i dalje ne bi onesposobljavali sposobne.
tuzla je bila rahat dok je kukić bio sda i van rudnika nista ga nije zanimalo. sad kad je kuki izgubio rudnik navalio na tuzlu a hudi jasmin i sdp moraju ga trpiti
Hvala Selimu Bešlagiću! Vratio je na vlast Mirsada Kukića i njegove šerife i ponovo uspostavio vladavinu jednog čovjeka na TK.Nije to Selim uradio zato što voli Kukića već što ovaj dobro plaća.
ja ba Selim odbranio TK ? a nije onaj prsten oko tuzle? od gradačca teočaka kalesije živinica lukavca itd.
Hvala mu i od mene što skide Žareta i SDA, u istoriji ovog kantona najgoru vlast.
Dugo im je i trebalo da postave svoje. Čak 10tak dana je prošlo otkako su imenovali svoju vladu.