Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U jeku pandemije SDA smjenjuje direktore i postavlja novog kog je predlozio BOSS ???
Ukloniti Sebiju sa KCUS-a
Eto, da Bože da ova smjena donese poboljšanje. Ali, bojim se da je ovo samo alibi politika po sistemu - šta hoćete, eto smjenli smo direktora, toliko od nas.
Nije Kulic jedini krivac jer sistem je kreirala kontrolirala i kontrolira Sebija Izetbegović. Nemoze se mjenjati jedna karika u zahtđalom lancu i očekivati dobro. Cjeli sistem treba biti smjenjen !
Kakve veze ima prof. Sebija sa namjestenjem i neradom Kulic Mehmeda. Pa taj je radio u KCUSu. Kad je profesorica stigla na celo KCUSa, Kulic je pobjegao, jer je znao da se njegov nerad, nemarnost i nebriga prema poslu, saradnicima i pacijentima nece tolerisati. Hvala i Konakovicu i Forti sto ga postavise na ovako odgovorno radno mjesto, pa sami sebi skocise u stomaki i pokazase ko su njihovi neodgovorni, podobni kandidati.
Dobar potez vlade KS. Ovo njih interesu je j.beš coronu i narod daj pozicije. BUDI DOBRA DO OKTOBRA za trag vam se neće znati posle.
Kulic Mehme je dugo bio clan SDA stranke..Kad nije dobio zeleno svjetlo za svoje malverzacije i lopovluke, istu je napustio. Kulic je postao hadzija tako sto je 16 puta isao na hadz kao doktor u pratnji sa hadzijama. Sto taj Kulic, pod navodnicima: "postenjacina i dobrica" nikada nije rekao "dosta" neka sada neko drugi ide. Ali ne, valjalo je sve uzeti za sebe. Gdje god je mogao sebe unovciti i uzeti, uzeo je!!!
Za sad to. Trebace i "smjena sistema". Sta ce se ponuditi pred izbore? "Poboljsat cemo zdravstveni sistem i izgraditi novi dispanzer". Pusti opci iskaz, a novi objekat ne mijenja sistem. Hocemo, npr., da iz grupe srodnih antibiotika biramo onaj koji mi hocemo, a ne da nas prisiljavate uzeti ono sto se uklapa u vase dogovore s kompanijama. Propisi mi ovaj antibiotik, platit cu, al hocu taj.
Opet će Pleho, Smaiić i Radeljaš zapošljavati u domove zdravlja ali po svom cjenovniku
BOSS-u dati domove zdravlja. Strašno...
Dok ne ode vještica s Koševa i bajdvej ministar nema selameta.
glavni keivac za ovakvo stanje u zdeavstvu je sebija izerbegovic nesposobna zena na celu stavlja nesposobne direktore kod nje bas kao i kod muza joj vazi podobni a ne sposobni
Vratite na rukovodece pozicije sposobne, iskusne, hrabre, a ne ove pi...ice. Neka spale i sebe i diplomu koju imaju. Sram ih bilo.
Mogao bi ovah Ahmic svoja iskustva iz Jagomira primjeniti na podobnim pacijentima iz Vlade KS, kao i njihovim pretpostavljenima!
SDA i ona doktorica koja ne zna iscijediti bubuljicu postavljaju poslusne kako bi unaprijedili zdravstvo. Jadan je svaki pacijent koji njima dodje u sake
u ovakvim situacijama se smjenjuje po kratkom postupku a ne prave neki koraci dok vi napravite konacni korak jos ce ljudi nazalost umrijeti
Poslje Jagomira ovo će da mu bude antistes terapija