Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠTA BI SA TEBE I GDJE SE SAKRISTE U MIŠIJU RUPU NEŠTO SI SE UŠUTIO HA HA HA GUBIŠ SE A ČUJEM I ZNOJIŠ SE JER GUBIŠ POSAO U AFGANISTANU HA HA HA NEMA ZAJEBANCIJE SA AMERIMA .ISPLJUVO SI ČASNOG ČOVJEKA SAMO ZATO ŠTO TI JEBE ZENU I TO U SVE MOGUČE RUPE ,SJEBO SI SVE NAS I SVE PORTALE,A NAUČNO-NASTAVNO VJEČE EKONOMSKOG FAKULTETA TUZLA VRATI IZVEŠTAJ TVOJIH PLAČENIKA IZE KEŠETOVIĆA I KADRIJE HODZIĆA I TVOG PUNCA PROFESORA OSMANA HATUNIČA IZ MIRIČINE NIŠTA OD PLAGIJATA HA HA ŠTA SAD KO ČE ODGOVARATI SMRADU JEDAN SVETIŠ SE BESIMU JER TI REDOVNO JEBE ZENU U SVE RUPE .PUŠITE OBOJE A USKORO OBOJE IDETE U ZENICU HO HO HO HO.
E moja bijedo i moralna i svaka druga,kad ste culi da srbin iz bijeljine banja l ,doboja za srbina iz bratunca foce kaze nesto ruzno.Vi u sar i tuzli ste nebeski narod,isu vam po kulturi ravni ni njujorcani,zato i imate Bosnu od bjelasnice do igmana i u tuzlanskoj kotlini,i to vam je sva Bosna
ahihihihihihihii ....izvini ali ti si glup...mislim nemoj se ljutiti
ahihihihihihihii ....izvini ali ti si glup...mislim nemoj se ljutiti
sta je komunjare...jel i vama sda kriva sto ste kokuzi?
Ti da znas sabrat dva i dva, sabrao bi i ko je vladao Tuzlanskim kantonom sedamnaest godina, i koliki deficit je naslijedjen 2011. godine.
Grad je štetna pojava koja ne poznaje granice. Jučerašnje nevrijeme je zahvatilo Tuzlanski kanton, prešlo preko Semberije i posavine u Slavoniju i Vojvodinu. Zajednički interes cijelog regiona je kompatibilan sistem kojim bi se umanjile štete od grada. Saradnja protivgradnih zaštita Hrvatske, Srbije i BiH (istina je da je najvećim dijelom u RS ali je svima ponuđena saradnja) je odavno prešla granice i dnevnopolitička dešavanja a u cilju ostvarivanaj što boljih rezultata. Odnos ulaganje- dobit u sličan sistem je 1:10. Dakle da skratim, ruka saradnje je pružena.
Ako mi je ikoga u federaciji zao to je ovih Tuzlaka sto ispastaju na neki nacin radi Sarajeva. Bio sam u Tuzli i sto jest jest dobar grad a i ljudi , ok i kod njih je nakrcato sa ovim iz Istocne Bosne pa malo tukne ali Tuzlaci su ok.
Nije bitno odakle si nego kakav si covjek .... tuknu i pojedine sarajlije , tuzlaci itd....isto kao i istocna Bosna ...
usta-sho idi u rvatsku pa tukni, tamo vas bosanske rvate niko ne voli
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nek zato ima para za slana jezera!
I treba da ima. Usput, Vlada se ne bavi jezerima, to su projekti Opštine Tuzla. Informiši se prije nego što lupiš glupost.
TK je kao i cijela Federacija taKi u odnosu na RS. Sve zitnice BIH su u rukama Srba. Pola Posavine i Semberija hrane cijelu Bosnu. A Bosnjo ide na kaHve i po kladionicama, i tako zivi iz dana u dan.Boli njega briga hocel biti grada ili ne. E zato gospodo u RS-u Federacija nema antigradnu zastitu
pljoprivredi *
Neka Amir Zukić povuče vitalni nacionalni interes zbog grada.