Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EEEE MOJ ALIJA GLEDAJ STA SI OMOGUCIO SVOJIM POTPISOM 95-TE...
Laj, laj balijo.
NIje moro' i trebalo je nastaviti pa nek i nas bombarduju!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
...svako bježi od svojih zlodjela...njemačka je imala vilija branta, a mi imamo hrpu govnara koji se pretenciozno nazivaju političarima...
...mb8262...fala na minusima..i što ti nije mrsko iznova se logirati zbog tih istih minusa :) ...keep it up :)
Jos jedan u nizu propagandnih clanaka.
treba podnijeti prijavi komori u Holandiji, zacas ce ih nestati
http://www.youtube.com/watch?v=frPqr2rvd2s
''Sada je i zvanično potvrđeno da Vlada RS finansira negiranje genocida i da za te svrhe izdvjaja milione maraka poreznih obaveznika, uključujući i novce hiljada onih čiji su rođaci ubijani jula 1995. godine.'' Kreteni, sami sebi će dohakati...
MEMORIALNI CENTAR U POTOCARIMA... -OD KADA SE TU SAHRANJUJU LJUDI IZ UGLJEVIKA,BJELJINE,HAN PJESKA,TUZLE,SREBRENIKA I DRUGIH MJESTA ???
i ne sahranjuju
Nemogu da vjerujem!!! Zar nije RS borac za pravo i slobodu xD
kad je kraj tome mi,vi,oni ??
PA NISMO MI SRBI TOLIKE BUDALE !!! DEMILITARIZOVANA ZONA http://facebookreporter.files.wordpress.com/2012/02/skupstina-rbih-vojni-izvjestaj-o-razlozima-pada-srebrenice.pdf iz ovog dokumenta,moze da se vidi da je Srebrenica bila naoruzana!!!
"Valja njima preko rijeke" A.Sidran
SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svakom prljavom srpskom dijetu koje je rođeno u toj izdrkotini
Neka tebi, tvojoj porodici i narodu, Gospod Bog podari dug zivot, pun zdravlja i srece! pozdrav od Srbina iz Republike Srpske!
Pozdrav tvojoj djeci i svoj djeci koja su ti bliži rod sa željom da zaklana napuste ovaj svijet prije 14 (četrnaeste) godine
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Gdje su sad oni što tvrde da srbi nisu genocidan narod??
Mogu oni trositi i finansirati sto zele, ali svi sudovi su jasno i glasno potvrdili da su SRBI pocinili GENOCID u BiH nad NESRBIMA, to je cinjenica koju je cjeli svjet potvrdio, svidjelo se to njima ili ne, i to se nece promjeniti dok je svjeta, bas kao i HOLOKAUST i GENOCID je usao u mracnu historiju, a srbi mogu da se napinju od nemila do nedraga,
to je svima jasno..mogu oni negirati koliko hoce..nazalost ubijeno je mnogo nevinih ljudi.a o silovanju i ostalim stvarima da se i ne govori
@sesensi sesensi, vidim da si se nedavno registrovao (12/5). Ili si jedan od onih koji po nalogu bandita i krvolocnih zlocinaca (kao Dodik) ovdje podgrijava teren za izbore i pali vatru, ili si CISTI IDIOT pa moze ovako nesto napisati. Ako si tolika junacina, hajde se javi na ovu poruku pa da ti i ja muski podijelimo megdan, bez oruzja i pomoci. Pa da te vidim muskarcino koliko si hrabar! Samo odredi mjesto i vrijeme! Meni je sada 55-a , dok ti mozda imas puno manje godina, ali te se ne bojim. Da si ti neka muskarcina ne bi pisao takve idiotske stvari. Ti si vjerovatno neka kukavicka pi..a, koja samo pod velom nick-a sere po portalima. Prema tome takvih se nitko ne treba bojati.
Naravno da nema govora o genocidu,samo se nisu trebali davati ovoliki novci,ionako su bosnjačke laži odavno provaljene u svijetu.
kao sta npr?
neko ce shvatiti ovo pitanje ,a neko burno reagovati ali mislim da je potrebno. kolika je vjerovatnoca da od svih koji su ukopani u srebrenici ima bar 1 ( jedan) koji nije poginuo ubijen u opisanim dogadjajima ,a shranjen zajedno sa ostalima?
pogresan odgovor.
Niko ne negira zlocin, nazalost on se desio, vec se negira genocid i njegova namjera. samo se tezi utvrdjivanju stvarnih cinjenica. Mislim da je i zrtvama u interesu da se zna istina. Da se stane na kraj spekulacijama o ucescu Izemetbegovica, Klintona i Orica u svemu tome. Da li je tu bilo namjernog zrtvovanja 5000 nevinih srebrenicana, da li su ubijani nepodobni muslimani, da li su prevlacene zrtve i vojnici koji nisi odatle, da li se navode kao mrtvi oni koji mirno zive u americi i australiji. Da li je tu nesto lose?
ima onaj snimak kad sracko smradic kaze: sad cemo da se osvetimo dahijama!! znaci sve je bilo planirano ako laze koza ne laze rog!!!!
Psihologija mase je cudo, a i da je to tacno, da li se slazes da se provjeri uloga Alije, Klintona i Orica u svemu. za dobrobit Bosnjaka, a ne Srba. Za pravdu. Svi mi podivljamo u masi, a to ne radimo ili ne mislim inace. svi osudjuju paljenja po Federaciji u martu, ali ste tada svi bili tu da dizete sranja i pobune.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)