Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U genocidnom njihov mentalni sklop je takav da im diploma daje samo titulu da je diplomirani GENOCIDAŠ.
U federaciji ne smiju zapoceti taj proces jer znaju i sami da je 30-50% diploma laznih i kupovanih u zemlji i regionu. Najgore sto je u vrhu najjacih institucija godinama direktor sa laznom diplomom i uredno radi i ostetio budzet desetinama hiljada maraka na konto lazne diplome, a naravno rijec je o SDA kadru iz OSA-e tzv osmici.
Trebali bi i minimalno 2 jezika da znaju pricati ako vec zele da rade
Viskovic ako ima i srednju hebi mi sve
Smijurija.
kakava smo mi drzava najbolje svjedoci cinjenica da su hiljade ljudi , cijeli bataljoni i eskadroni smrti krenuli u rusenje gradova ubijanje civila , silovanje , logori a drugi esalon je krenuo u pljacku, sverc , otiomacinu , privatizaciju , korupciju , miti i kupivonu diploma . to im je omgucila demokratija dok su u ,, mraku jugosalvije i totlitarizma ,, bili na lancu zakona . aferim
samo ne dirajte onu od Ese Radeljasa . Dr . Mg, Prof , emeritus . docent . Esso Radeljas a u stvarnom zivotu 4 razreda osnovne . Essa za predsjednika svijeta !!!!! prvo doktorirao pa onda diplomirao. Previse uplatio u prvoj rati pa dobio doktorat prije magisterija.
ostade pola rs-a bez posla haha