Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NDH=RS
Za opanak spremni
@zamalomirovina Da se razumijemo- Bosnjaci nikad nisu promijenili vjeru, Srbi dva puta
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zasvrbi Incka lijevo jaje moji ludi anadolci..
Ne bih se zacudio i da se javno izvine,poltron
Cormack ostaje ambasadorka u BiH. Tu su se malo preračunali kad su je pljuvali na sav glas misleći da odlazi. Sačekajte malo dok Trumpovi republikanci krenu, biće kukanja opet da ih Amerika ne voli.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/44143/sta_znache_podignuta_tri_prsta_tradicionalni_srpski_pozdrav_koji_je_vuk_draskovic_uveo_1991.html Mamu im bre plagijatorsku j.bem pa oni su to kopirali od ante p.velica i od domobrana a onda se ko ljute kad ih Inzko poredi sa ndh.Bagra bre ziva zato sam se ja udala za Hadzibajrica
to je nedovoljno....potrebno je prekinuti komunikaciju sa sarajevom...incko je nebitan....srbi moraju da se okrenu sami sebi i da ojacaju svoje odbranbene sposobnosti jer ustase i bosnjaci spremaju novi pokolj srba....
@mali1.. reko ćovjek istinu.
samo tako prekinite komunikacije, na pravom putu ste do ukidanja fašističke tvorevina. SMRT FAŠIZMU! !!!!
"Narodnooslobodilacki rat Republike Srpske", a pucali po nama 3 godine sa brda! Ne znam sta je Inzko sporno rekao?
Bogami da sam na Putinovom mjestu i ja bih državu gdje se i danas pozdravljaju sa fašitička tri prsta nazavo fašističkom a ne nezavisnom ! U ime miliona rusa pobijenih od takve ideje !
Mile doasad si sanjao NEzavisnu Veliku Srpsku , a odsad može sanjat samo američku vizu ! Hihi !
Jesam li nesto propustio? Sta je to bezmuda Inzko rekao da je toliko duboko uvrijedilo genocidase?
Nemate vi sta ukidat, vi ste ukinuti. Imate diplomatske sankcije, a da i ne znate. Zasto Dodi ne ide u Ameriku recimo?
Godinama se ćuti..bilo je vrijeme malo uzvrat ali na kulturni i istinit naćin..
Najbolje je ovo anketno pitanj desno: Hoće li 2017. biti bolja od 2016.? Hoće, ali u hurcu!
Hahahahaha - jao jeste ga nasekirali - hahahahahaha
Oni prizivaju izolaciju svakako. Treba im je i dati. Federaciju primitu u EU a njima sankcije.
e jesmo mi za eu u pm 😂😂😂 pogledaj nas bgt, msm federaciju... po kojem kriteriju smo mi za eu? 200 presuda suda mi ne sprovodimo a upiremo prst u jednu vezanu za rs. i rs je propala kao i mi. mi smo narod pogodan za tiranina i nista drugo
@naftalin Drug moj razlika je ogromna i ne moze se porediti RS i Federacija. Ni po cemu. Ne ispunjavamo mi kriterije to je istina ali nismo ni slicni RS-u. Ovi tonu ko Titanic a mi ipak jos plutamo. To je ta razlika ali ako bi nas malo pomogli mogli bi i zaploviti. Rs nema sile da se promijeni i da izadje na zelenu granu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bogami posatde Srpska Država konačno nezavisna ! Inzko ih prvi PREPOZNAO i priznao, a oni se još i ljute ! Nemožeš Srbinu udvoljiti pa to ti je ! Samo je na vrbi miran ko bubica !
da nisi malo pretjerao?
A šta će biti kad gladni, nezaposleni i siromašni narod RS-a prekine s vama komunikaciju, mislite proći s izvinjenjem!? Isto važi i za F BiH, nayebat će vam se narod mamica, neće cam pomoći svi hećimi Svijeta.