Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šanse da je ovo regularna nagradna igra su ravne nuli. Stanovi već podijeljeni samo ćemo imena saznati kasnije kao i za Hifinog poršea...
Đe si teoretičaru zavjere, jesi popio lijek za šizofreniju?
Praktičan primjer zašto je ova akcija odlična: U sarajevskom restoranu donijeli su gostu račun na papiriću - 117 KM. Gost izvadi 100 KM i da konobaru. Platit ću 117 KM kad dobijem fiskalni račun. Zašto bi tih 17% išlo u džep vlasnicima radnji a ne u budžet gdje bi se bar dio vratio građanima.
ovako se transparentno vrsi subvencioniranje mladih bracnih parova u kantonu Sarajevo
@BosanskoSrbinje teoretičar zavjera u najkorumpiranijoj zemlji evrope? pa tebi treba lijek za sizofreniju ebem ti mater, ti nasao nekom govorit da je sizofrenicar ebem ti majku.
Ma ja ba. Daj narodu krvi i igara.. Ruanda je za RS Svicarska
@Gorstak Kupis 10 kifla i omas realnu sansu. Obecao Dodik
Iduce godine ce biti nagradna igra OSVOJITE RADNO MJESTO
je l' učestvovao Dodick? treba mu hitno stan...
Napravit ce te pošti malo vise posla za sigurnu plaću, koja bruka majko mila.
Eeeeee jadni ste VI i vaš entitet,do kuda ste VI dogurali.
Meni treba trosoban.
ahahahaha ... igraju se malo sa racunima..
Ma hajte molim vas