Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbin sam i jedva čekam da se ovo riješi. Ovo čestit čovjek nikad ne bi ni pomislio da uradi, ali naše religije su se davno oprostile od časti i obraza, pa ne čudi ništa više. Nadam se brzom završetku radova, da gospođa Fata dočeka a i mi svi njom.
Ista stvar i kod mene. A od ove price praviti medijski spin da muslimani imaju nesto protiv crkve kako crkve i zele da je sruse je krajnje neumjesno. Sve je crno na bijo, presuda, pravda.... ajde da se i to rijesi.
Vlast Radovana Karadzica Ratnog zlocinca.... je izdavala potvrde za nasilno oduzimanje Bosnjacke imovine. Svi koji posjeduju ove potvrde se jave sudu u Strasburu da traze obestecenje i uzurpaciju privatnog posjeda.
Može se to lako pomjeriti. Kinezi pomjeraju čitavu školu sa jednog mjesta na drugo bez rušenja.
Fata je glupa, dobila je besplatan objekat cvrso izgradjen koji moze biti pretvoren u velicanstvenu pusnicu za meso. Ne rusiti to nego ograditi i promijeniti namjenu.
Evropski sud donio presudu 1.oktobra 2019 i još nije riješeno. Treba raditi u pravcu domaćeg pravosuđa da se odluke Evropskog suda moraju brže implementirati. Ne mislim samo na ovaj slučaj,on je medijski i popraćen pa, se pteglo. Sutra bilo ko od nas može dobiti presudu ovog suda po nekoj osnovi i da se na čeka toliko i da ne doživi.
Respect za Vojina Mijatovica cije je pismo patrijarhu Porfiriju uticalo da se ova odluka ubrza.
More lee se dignut crkva ko one montažne kuće pa je samo preselit neđe na drugu ledinu u vlasništvu babe Jovanke?
Lijepa crkva. Ne treba je rusiti, izmjestiti je samo na pogodnu lokaciju.
Sad ce doci balvanasi i blokirati rusenje crkve..
Natjero bi vas Tito cekicem da rusite to, nebitno koje si vjere, ako je ilegalno izgradjen objekat nema rasprave i to bi radili dok vas ceka prevoz na goli otok. Kako vas nije sramota.
Evo Fato, pošto je rekao javno da je Vlad RS odgvorna za sprovođenje izmještanja, Ti Fato sada tuži Valdu RS-a zbog nepostupanja po sidskoj odluci.
Iskreni vjernici pravoslavlja, grupisite se preko s.mreza, preselite crkvu na crkveno zemljiste bilo gdje u BiH!.Ovo je privatna imovina, nije ZAJEDNICKA IMOVINA.Mir dobrim ljudima.Ispravljajmo nepravde.Mic po Mic.
Skidate zastavice sa retrovizora kad ulazite u Republiku Srpsku, pricate da su vam Srbi najveci prijatelji, sta god da se dodvorite, prodali bi rodjenu majku. Ko vas ne zna
Dokaz da je pravda spora ali dostižna, ovako sve moguće sporove protiv Srba treba pokrenuti da sve moguce kazne dobiju, za genocid za urbicid, za silovanja itd, kad tad ce odgovarati pa za 1000 godina ali ce odgovarati i biti kaznjeni novcano, ili bilo koji dr naci!
Pošto je Bog vlasnik svega a ne Nana Fata Orlović valjda je najpreće Božija??? Jer Bošija kuća na njegovoj zemlji... Mislim kada bi se zezali i pogrešno interpretirali religuji Boga, a što vjerske zajednice vješto rade i mlate po zdravom razumu. Dao Bog nnani Fati zdravlja i rahatluka, a svečenstvu u ovom slučaj Pravoslavnom da bolje razumije Boga i da NJega ne petljaju u ukradneo, ubijeno protjerano.