Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad pasite travu a korijenje cuvajte za zime
@ninina jest alu kurcu da izvines...Dodo ce vam dohakat ako niko drugi
@ninina To je jer u RS u platu ulazi i topli obrok, dok statisticki to nije slucaj u RS. Tako da su plate u FBiH ustvari vece za prosjecni topli obrok. Ne kazem da je to drasticna razlika li postoji.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ono kad Robne rezerve odu stečaj, znači da si se totalno izgubio u vremenu i prostoru i ne znaš jesi li pošao ili došao, a kao nešto bi htio.
ljudi 92-ge mislili da će im valjati po 3 televizora i frizidera. A na kraju postase i materijalna bijeda (duhovna su već bili)
tri naroda, tri entiteta, tri države. svaka druga opcija je patnja za bilo koji od tri naroda u tzv. bih. bih treba što prije podijeliti i nek svaki narod svoju brigu vodi. kraj
Gradjani cijele BiH mogu zajedno da urade bar ono u cemu se slazu. Da u oba Entiteta i Distriktu prikupe na stotine hiljada ovjerenih potpisa i ultimativno zatraze popis kompletne imovine u BiH svih gradjana, te da se oporezuje sve one koji istu ne mogu opravdati.
Ovo mi sad lici na onu narodnu KAD KOZA POCNE DA KREPAJE TAD JOJ DE I REP PODIZE
Pomozi Putko!
Mnogi Srbi muslimanske vere su bili odlikovani za vreme balkanskih i I sv. rata. Necu da pominjem koliko su bili bliski general Draza Mihailovic i Fehim Musakadic, nosilac Karadjordjeve zvezde sa ukrstenim macevima - najveceg odlikovanja i I sv. ratu.
Jarane, I sv. rat završen prije 100 godina. Ti još živiš u tom vremenu ili si totalno lud?
Jarane, I sv. rat završen prije 100 godina. Ti još živiš u tom vremenu ili si totalno lud?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa vi i robne rezerve dovedoste pred stečaj. Bravo stručnjaci. Sve za narod, sve za državetinu. Okrećemo se lijevo, okrećemo se desno. Idemooooo. Ringišpil. Hahahaha
Sad bi Mitar Mirić otpjev'o: Okreni se, ne okrenula se dušu si mi poharala srce si mi otrovala života me koštala
A Dodi ne valja Vijeće ministara
Imal korijenja u rezervi?