Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RADOVANE NAS HEROJU MLADICU NAS HEROJU
pa to bi bilo naj bolje za ceo svet.
ovog majmuna treba protjerati sa planaete!!!
nezavisnost rs hahahahahahahahahahaaha.zaboli me stomak,koja sprdancija!!!!!
Dane Čanković poznatiji kao Dodiko cukica, sve što Dodik ne smije da kaže zbog svoje političke uloge to odradi njegov AVAVgovornik.
..ovo nije dobro ,cak sta vise mislim da ni ovaj Canak nije svjestan s kakvom se vatrom igra....
Pravi se budala!!! Nema bolan cijepanja. Nema nam druge nego da zivimo zajedno. Htjeli ili ne,nema od toga nista. Nema vise niko volje da ratuje,ljudi samo hoce miran zivot i redovnu platu. Da se ja pitam strijeljao bi ovakve ljude,nebitno bio on NAŠ ili NJIHOV...
ma dobro je bilo dok njegove gluposti ne počne razmatrati vlada rs-a... sada već postaje opasno...
I evo ga opet je pocelo, klovan se opet pojavio kada je cirkus (izbori) na pomolu. Opet ce se glupi narod naložiti i opet ce se ruka zavrnuti..... po kozna koji put.