Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nasi ljudi su legende ..za 2 dana zaborave da je Mile noso 400 000KM po dzepovima ko da je to sasvim normalna stvar
Nazadna srednjovjekovna takozvana republika srpska nastala na genocidu pokolju, silovanjima i agresiji srbije na BiH, mora nestati. To je najveće zlo koje se dogodilo nakon 2. sv.rata i to par sati vožnje od središta Evrope. Tzv republika srpska je suprotnost svakoj logici postojanja i mora nestati na što bezbolniji način. A sve najbolje dobrim i poštenim srbima kojih na ovim prostorima ima dosta!!!
Cuj srednjevjekovna?
@Roin Odnosi se na srednjovjekovna razmišljanja i shvatanja velikog broja srba, a naravno ne na takozvanu RS.
Od Beljine pa do Splita, Milorad se Baja pita !!!
Vlast u dejtonskoj BH je fasisticka, multi-cetnicka, veleizdajnicka, mafijaska, agresorska koja drzi Republiku BH pod okupacijom i blokadom. POZIVAM SVE LOJALANE GRADJANE REPUBLIKE BH DA ORGANIZUJU POKRET OTPORA I SMJENE SA VLASTI OVU FASISTCKO-MAFIJASKU BANDU JEDNOM ZAUVJEK. Lagalitet za ovu akciju nam daje Ustav Republike bH sa clanovima 154 i 155 koji obavezuju svakog postenog i lojalnog gradjanina bh da ustane i odbrani Republiku BH.
TREBALI SU 10 MINISTARSTAVA UGRADITI DA SE PODMIRE PRVO ONI NAVIKLI MISLE OVI BUDALE IZ EU...
Ja ne znam što se FBiH ne otcepi? Pa zar će trpeti ovo? Pa zar da ne daju taj transport,to,te qurce palce? Alo? Turkešanje,zar ćete ovo dopustiti? Otcepljujte se odmah..
od čega da se entitet odcjepi?
@Quaresma Pa od Republike Srpske.. Vidiš kaki su.. Fuj.. Ne tangiraju interes poturica ni za ič.. Pokvarenjaci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tudjaman aka Covic i Milosevic aka Dodik se sastal ida se dogovore bez Alije kako ce razjebat Bosnu! Nikada!!! Nacionalisti gradjani ce je odbraniti sad golim rukama i nogama ! Niste toliko jaki koliko ste umislili da jeste! Srbi su uvijek imali lose vodje poput Dodika zato sad zive u maloj Srbiji a imali su u rukuama nekada citavu Jugoslaviju !
Za ovo krivnju snose i ministri Crnadak i inace odlicni Sarovic.Odbili su da potpisu sporazum na VM.Ne trebaju se na takav nacin udvarati glasacima u PC.Nece dobiti izbore budu li isti kao Dodik.Trebali su glasati kao predstavnici stranaka iz pozicije,a ne ovako populisticki protezirati entitetsko glasanje i jacati Dodikovu sujetu da je njegov entitet vazan ko`drzava. Dodikov rad je rad u korist vlastite stete.
.ebo vas oni koje vidio da funkcioniše brak na silu. Treba pustiti .ovna niz vodu. Bolje živjeti kao čovjek na 100 kvadrata nego kao rogovi u vreći na 1000 kvadrata. Plus samo jedni u drugim traže izgovore, laju, prijete i zavađaju, a opljačkaše sve živo.
Dok ne pocne nova sezona Game of Trones moracu se zadovoljit sa ovom Balkanskom verzijom... very entertaining xD xD xD
Mogu Dodik i njegovi naslednici ovako da teraju još 100 godina, ili možemo lepo svako na svoju stranu pa da gradimo bolju budućnost kao komšije. Na vama je odluka.
@truts Živi bili pa videli.
Dodick odbija Vucicev plan za Balkan hahaha
Sad mi je jasno zasto je Dodo proda stanove u beogradu xD xD xD
Potpisace cim ih pritisnu
HAJDE VI MENI SAD RECITE, KOJA KORIST BOSNI OD TRANSPORTNOG VEZIVANJA SA ZEMLJAMA KOJE SU VODILE BALKANSKE RATOVE? MI SE TREBAMO VEZATI SA ZAPADOM, KOPIRATI U SVEMU SKANDINAVCE, A OVO ISTOCNO, MOZDA SE VEZATI SA CRNOM GOROM AKO NASTAVE PRODUKTIVNU POLITIKU VODITI I U BUDUCNOSTI I TO JE SVE.
cuj tri ministarstva, to nebi ni saudijska arabija izdrzala finansijski a ne bosna gdje svi osim uhljeba zivi na granici siromastva
Pa boli ih tuki i onako vecinom Bosnje placaju.
Srbi se spremaju za novu pljacku , po receptu iz 90tih, potrosilo se
Da, treba ih docekati i ispratiti i to tako da ih se toliko iznenadi, kad ih se zaganja da opet bjeze preko Prokletija kao u I svjetskom ratu.
@Roin Ako ce preko Prokletija, nek povedu i radoncica na traktoru