Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djeca gladna, beskućnici po ulici...a vi džukelama hotel pravite...mater vam jbm
ti si djukela , primitivac.
@ThotPatroller aha, samo što če se ta strana valuta ispariti u vidi magle, preko dogovorenih tendera, uz hallal proviziju
Udomiti pse, a omladinu preko granice iseliti. Kakvi su ovo monstrumi.
omladina jer skupina ne radnika.
@DrinakyDespot2 Nisi dobro procitao .:STRANA investicija ili bih je ja nazvao donacija ..U Evropi se vodi racuna o zivotinjama ..A koga u Evropi briga sto se plemena na Balkanu kolju pa im treba penziju davati dok su zivi ..Nigdje veze
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovi lopatom peru i mlate pare
Znate li citati vi? STRANA INVESTICIJA znaci da se ne ulaze nas novac papci nepismeni! Ovo je rezultat sposobnosti, znam da vam je to nepoznato da je iko u politici sposoban.. Druga stvar, imamo 2 smrtna slucaja nakon napada pasa lutalica i desetine povrijedjenih ljudi, ali to je ok zar ne? Treba ih sve i svakoga i ljude i kerove pobiti jel tako? Jeste zatucani sta je to tako vise...
Jel ovo isti onaj Dog Trust sto se prikacio na budzet?
dzukele zive bolje nego ljudi
umjest da se otvori nova, ljepša džamija jer ljudi nemaju gdje da klanjaju, moraju pregrađivat spratove kuće da bi klanjali, oni prave hotele za kerove!
Novoj Vladi KS, prije svega ODMAH,donesite zakon kojim se vlasnici cuka obavezuju da za svojim cukama počiste svo đubre kojim cuke zagađuju svaku zelenu površinu u Sarajevu. Zar nije sramota vidjeti djecu kako trčkaraju oko i preko " gomilica" koje ostaju, ne iza cuka - već iza njihovih vlasnika " građana - Šehera!
Molba za mišljenja mladih: Ovdje u Sarajevu ima nekoliko prodavnica hrane i ostalih rekvizita za kućne ljubimce. Što mislite od kakvih sirovina, kako,gdje i ko pravi recimo hranu za pse, upakovanu u napucanu ambalažu šatro made in USA ?
može li mišljenje i malo starijih?
@Ramajanaa Trenutno imam 50 godina u klasičnom smislu, i personalno smatram da je tvorevina tariguzija tu meni najsumnjivija.
tacno cu se pocet ko ker izjasnjavati, svakako oni imaju veca prava u ovoj drzavi od ljudi
Bolje nabavite dovoljno vakcina za njihovo uklanjanje , manji su troskovi.
ulozi 20 miliona u privredu za pse lutalice patrona i rijesen problem
Jbali vas kerovi koliko ste para na njima uzeli od eu fondova mogli smo pet fabrika napravit
Pa i jest... Centar za majmune vec postoji.
Ko je maca sa slike