Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ulaže se toliki novac da bi se vrijeđao ovaj Grad i njegovim građanima nanosila bol lažnim srbijanskim filmovima koji veličaju one koji su pobili 12 000 civila od toga 1 601 dijete Sarajeva. Sramno. Ova vlast na sljedećim izborima neće preći ni izborni cenzus.
SFF je brend, jedan od rijetkih u BiH. U to i treba da se ulaze. A ta prica o vlasti i izborima ti je presmiješna, no comment :))
Lijepo. Treba ulagati. Ali isto tako treba ocekivati nesto zauzvrat, odnosno obavezati korisnike sredstava da od toga naprave nesto, obrnu, zarade i da se dalje mogu samofinansirati, a da pomoc bude doslovno pomoc. Kod nas je praksa da se ulaze onako et... i pojede vuk magarca.
Snimaju Film.o 9 Januaru da mogu dopustiti Dodiku da Slavi u Sarajevu 9 Januar
Dali pare da se Snimi Film o Stevandicu glavnom Haveru Izdajnicke Trojke !
Zenska Verzija Emira Kusturice Jasmila Zbanic trlja Ruke !
Ludilo se nastavlja.
KAO I UVIJEK NAJVIŠE CE SE OFAJDIT DVOJE-TROJE A NAJVIŠE JASMILA KOJA JUCE BRANI REKLAMNU PROMOCIJI KOLEGE ČETNIKA RADOŠA BAJIĆA. A JASMILA JE TO URADILA DA SE UVUČE BEOGRADU U GUZICU DA BI MOGLA KOD NJIH PLASIRAT SVOJ FILM. BRATE MILI MOŽE I OBRAZ ZA PARE.🇧🇦EDI
Razumijem da nam je umjetnost bitna ali bitnije bi bilo da se novac usmjerio u turističku promociju ili nauku. Ovi glumci samo jedu budžet i glume neke face šetajući se crvenim tepihom, a ne doprinose ekonomiji nikako. Doprinos umjetnosti je isto upitan.
Bravo vlada KS sto je prepoznala naj evropskiji brend u BIH: SFF!!! Direktno ukljuceno u SFF preko 600 ljudi a indirektno preko 10.000 sarajlija! U ovih osam dana SFF je najveci poslodavac u BIH i najveci promotor Sarajevs i BIH! A pljuvaca i malih zelenih ce uvijek biti "u tragovima"!!!
Dogodine film o Radovanu?
nije to podrška kinematografiji, nego osiguranje da kvazi reditelji i kvazi filmski radnici ne laju plaho po fb i tw. Legalni reket i nista drugo. Zabiljezite kad su se oglasili protiv ovih klaunova...
Koliko kerma za film o cica Drazi ?
Ovo je sramno toliki novac ulagati u SFF koji promoviše mitomanske filmove i ponižava i nanosi bol građanima Sarajeva. Ulaže se toliki novac a na drugoj strani zdravstveni i obrazovni sistem pred kolapsom.
Sramno ulagati nesto po čemu smo u svijetu prepoznatljivi? Da i to cujemo...
Covjek bi rekao po naslovu da su sad u ovoj godini izdvojili toliki iznos . Ustvari to je za period godina i godina . Sto znaci godisnje izdvajaju simbolicno
Podrzite i sanu usput da nam sljedece godine donesu neki novi film o ravnogorskom pokretu Najgore su ove lazne sarajlijice mandic i ostali focaci
Istocna srbadija koju ovdje vole bosnjaci