Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa tim zakonom pravi se novi udar na budžet Kantona i svih građana grada !Apsurd za apsurdom !Mnoge zabrane, fol rendžeri , papci Osmana Delića da se uhljebe ,a naši branitelji na još veću socijalu i bijedu!Moj ministre Emire tonemo sve dublje idublje ovi gore iz RS privatizirali Brus pa deru Sarajevsku raju umjesto granatama sada po džepu ,Jadne smo mi sarajlije koje ono što imaju neznaju iskoristiti !Malo je interesa od KS I općina na kojima gravitira Trebević da se afirmiše ida se od toga i zaradi i uposle demobilisani borci Kantona i općine stari grad!Hrenovice bio si u podrumu pa se sada razbacuješ!!Nećeš dugo kratak ti je mandat ako bog da!i ti letiš!!
Moguli ja u toj prvoj zoni napraviti kuću pa je malo kasnije legalizovati. U donjem boju bi napravio i malo restorančića i malu radnjicu sa našim Teksasom ???? Bilo bi tu još štošta za naše vrle(tne) goste.
Gore treba zakonom zabraniti da se ide.....