Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste svjesni koliko je ovo bitno. Nadamo se da ce biti adekvatna obuka.
i ja bi sa asistenticom Inkluzivnoooooo ... igrali bi se mame i tate ... sala na stranu svaka cast i podrska ovakvim projektima.. neko rwce da to treba biti normalna stvar, i treba ali se danas sve politizira i cisti je populizam..
Radovi na poddionici "Rondo Bare-Tunel Kobilja Glava" koštaju 12 miliona KM, a ostatak sredstava Federacija BiH je spremna uložiti za radove na Prvoj transverzali čim Kanton Sarajevo i općine omoguće nastavak izgradnje.
Malo je poznato zapravo da taj dio u dužini od 1,2 kilometra koji se trenutno gradi na Šipu, a u koji danas svi upiru prstom, pa i Konaković, kao u svoj, ne finansira Kanton Sarajevo, nego Vlada Federacije BiH.
Hulusić: Imamo dokumente u kojima piše da je Konaković blokirao izgradnju Prve transverzaleDok je bio premijer Kantona, gospodin Elmedin Konaković je usvojio nekoliko katastrofalnih zaključaka i naloga kojim je Vlada potpuno umrtvila i obustavila izgradnju Prve transverzale
Svaka cast za Vladu KS jos jedan uspjeh , samo nazalost ovo ne trebaju biti vijesti vec nesto sto se podrazumjeva!
Zasta jarane naivni? Oni uzmu od jednih da pokriju drugu, a ti padas na lazi i podvale. Sve je to populizam.
Tako se to radi, zelena gospodo.