Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriminalna organizacija SDA koristi svoje posljednje dane na vlasti kako bi što više uhljebili svojih stranačkih vojnika. Nova vlast mora sve ovo rastjerati i krenuti u konačni obračun sa lopovlukom, nepotizmom, “uhljebljavanjem” i ostalim marifetlucima koje ostavljaju iza sebe lopovi iz SDA.
u tren oka samo doneses zakljucak svi zaopsleni poslije 01.11.2018. nek idu Alij na Kovace koji ih je i okotio
@ahm3d -- Preciznije od 1.06.2018. Za one ranije takođe probiskati!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najvise zaposlenih na neodredjeno je za vrijeme dok je Konakovic bio premijer i to sve bez konkursa,dok je za obicni narod prica o konkursu.Ovi su obicna nula za njega,izvrsiti reviziju od 2014 pa ce se sve vidjeti ko i koga je i gdje zaposlio.
ne lupetaj
Valja nekako smanjiti rodbinsku nezaposlenost.
Ppa jel ovo moguce da VLADA ne postuje skupsitinu gdje poslanici zastupaju glas naroda. DA IMA imalo morala ovi bi domah bili u pritvoru na mjesec dana. Nije ni cudo sto niko nece s vama jel ovim smao dokazujete da su vam bitne stolice i stranacko uhljebljavanje. Ko god bude zaposlen nakon probnog rada dati mu otkaz. Osim ako nisu neki profesori, ucitelji i nastavnici.
šajpi sirotinju
Svi će letjeti vani i ovako i onako. Nema tu nijednog SDA-ovca da mu se nemože podnijeti krivična prijava za mito, korupciju, falsifikovanje i još mnogo toga. Živi pa vidjeli! A tek oni koji su bivali ministri i činovnici po ministarstvima.
Treba pustiti da se svi zaposle. Nakon toga treba napraviti reorganizaciju i uvesti striktne i stroge uslove rada. Sve u drzavi je prljavo. Treba ocistiti, a cistiti.mogu samo oni koje drzava placa.
Nećete još dugo SDA bando kriminalna, korumpirana. Spreman vam je objekat podno Igmana,tačnije u Vojkovićima.
"Postoje tri velike strasti, alkohol, kocka i vlast. Od prve dvije ljudi se nekako mogu izliječiti, od treće nikako. Vlast je najveći porok. Zbog nje se gine, zbog nje se gubi ljudski lik. Neodoljiva je, kao čarobni kamen, jer pribavlja moć.... Poštene i mudre vlasti nema, jer je želja za moći bezgranična. Čovjeka na vlasti podstiču kukavice, bodre laskavci, podržavaju lupeži, i njegova predstava o sebi uvijek je ljepša nego istina.." (Mesa Selimovic)
Ko danas radi protiv sebe i svojih, niko, sve je licni interes pojedinaca koji su tu samo da se obogate i da zaposle svoje. Nazalost i svi drugi koji ih nasljede biti ce isti ili gori, jer u ovoj zemlji svi isto misle. Budale i naivni neka broje tudje pare i cekaju da im neko drugi promjeni zivot. Ovdje obican gradjanin moze samo sa porodicom otici iz BiH i to je jedina pobjeda
Rada?
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Država političkog karijerizma, nepotizma i korupcije osmišljena u halkama i na minderima od stranke SmraDovA a sve u korist nekoliko porodica na čelu sa riđobra-GADom i njegovomženom Sekom od milja El-enna.
Ako nije objavljeno u Službenim novinama onda nije na snazi. Premijer Zolj je u potpunosti u pravu a komunjare i oni s tornja mogu samo da kmeče.
I kad dodju na vlast, da daju otkaze :) kmeee
Super b - onda će e sve obrisati iz spiska zapošljenij, što nije u S listu. Zar ne?
Cisto radi bijelog hljeba da jednu godinicu primaju par stotina hiljada markica na godisnjem nivou posto gube realne sanse da dobiju regularne mandate
Fuj šibičari jedni !!!!