Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al je Fahro opasan igrač
J*be Fahro ne vadi !
...a kakakv je šćepin uticaj na vladu ks?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Avaz- đubre lažljivo
Nisu lagali, hakovani su.
Nevjerujete?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ovo je katastrofalna odluka jer se dovodi u pitanje sigurnost djece, umjesto da se proglasi vanredno stanje ova vlada jos vise uslozljava situaciju
OVAJ HAOS VIŠE NIČEMU NE VODI. definitivno je bilo bolje dok je manje stranaka bilo na čelu. što se mene tiče definitivno je dosta eksperimenata, vraćam se SDA, jedina normalna ozbiljna stranka koja je koliko toliko držala konce u rukama. zamisli da je ovakav haos nastao među nama pred rat i u ratu, sad vidim kakvo je smeće Alija morao obuzdati, Komšić mi je bio simpatičan, al čovjek se ne snalazi jednostavno. SDA pa kud puklo.
BiH sredstva informisanja najvise podsjecaju na srpsku artiljeriju oko Mostara u toku proteklog rata. Tada su hrvati i bosnjaci placali toj artiljeriji da bombarduje protivnicku stranu a srbi nisu bili direktni ucesnici sukoba. Ovdje u sredstvima informisanja isti princip. Ko plati vise, njegova se vijest objavljuje. Citali ste neki dan na klixu :" Snijeg do pasa na Jahorini a na Bijelasninci ga nema nikako". A ovim opasnijim vijestima da ne pricam.
SAMO ZA BAKIRA :D http://www.youtube.com/watch?v=VU5a4AlqORw#t=87
SMJENA KANTONALNE VLADE !!!!!!!!!!!! HITNO !!!!!!!!!
e moja draga djeco i vi imate pravo glasa , idite u skolu i trazite da se ukine politika u skolama i pokazite im da su skole vase a ne njihove.
Ako su vec mirni protesti, na koje ne zeli izaci dovoljan broj ljudi, jedini validan razlog za prekid nastave bi trebala biti obustava saobracaja koja se desava svaki dan.
Bruka i sramota pogledajte video :) adf.ly/1663782/prosvjedisarajevo http://adf.ly/1663782/prosvjedituzla
hajd objavite vijest da je Skupstina USK prihvatila ostavku Hamdije Lipovace.
Bruka i sramota pogledajte video :) adf.ly/1663782/prosvjedisarajevo http://adf.ly/1663782/prosvjedituzla
Srbijanski tabloid -Kurir-...pise o rusenju Vucica, kako navodi Miskovic je dao 100 miliona €ura za totalni napad na lidera SNS! Vucica.
Vidite tenkove koji ulaze u BiH: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34/1779161_238214546350021_78269712_n.jpg?oh=72d25acb1e10eaf7b4864f1e677274bd&oe=52F98E31&__gda__=1392099651_9cf13694ea79c5d006a04c83f452eba8
ako je ovo u BiH ja sam bakir izetbegovic i imam samo jednu kucu koju sam sagradio svojim nogama i rukama!
a čekaj ova vlada misli ostati na vlasti, e pa zajebali su se ako je zeljkovic podnio ostavku to ne znači da ostali ne trebaju otići, borba je da se VLADA KANTONA SMIJENI.
Ne bi ni ja is'o u skolu danas, al' kad stara stavi one 2 marke na stol, pa one zasijaju, tacno me nesto vuce da odem u skolu, pa taman zbog onog bifea, i potrosim ih ko da su zadnje.
...nema POTREBE... ...bezveze SENZACIONIZIRATE i izmišljate kojekakvu vijest.