Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vec se zna ko ce biti uhljebljen...
čuj uhljebljen sa maskom 10 sati i u kombinezonu? štele i sile
"U Hitnu pomoć odobren je prijem sedam doktora medicine sedam"..Pa je li iko ovo lektorise prije nego objavite? Ja novinarstva i gaća.
Uništili su najvažniju zdravstvenu ustanovu u BiH. Da je samo Sebija I. problem bilo bi lako. Ali nije. Problem je čitsvs bulumenta nečasnih liječnika.
Odvratna ravaku otjerala sve
Nedostatak uposlenih medicinara uzrokuje sporost med. tretmana sto iscrpljuje pacijente i pogorsava im stanje. U voznim parkovima i drugim -odabranim podrucjima ne nedostaje ni kadra ni para za placanje tog kadra, a medinske radnike uvode kroz teska vrata. Nek je vazda guzva, nek narod ceka...-Put pacijenta ukinuti sto prije!
Nemate kreme obicne u DZ vi ste provala od vlasti.
Pripremite po 20000KM,bice posla ko hoce radit
Rastjerali nepodobne pa ce sad da prime one podobne, stranacke i rodjacke doktore koji su s upitnim diplomama.
BRAVO KCUS
Omladino nasa lijepa i pametna, ulazite u jezike i birajte jacu i bolju zemlju gdje mozete ostvariti svoje ciljeve, tako ce te usreciti prvenstveno sebe i onda sve one koje vas iskreno vole !
A sta je s domovima zdravlja?Doktora nema ni na mapi
Obično traže 10 000 i da se učlaniš u stranku
Mene kad nešto zaboli, odmah uzimam avionsku kartu i pravac Beč. Ja ne bih nazvo ovu našu hitnu, makar se zgrada srušila na mene. Šta sam ja tu uhljebio vozača, šumara, varioca...
Idu stele i veze
Ukidanjem Kantona duplo manje Uhljeba.-