Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pokusali pa im nije proslo...pa sad uvecaj i vise nego sto si planirao (valja pokriti gubitke koje su nastale kradjom) - klasicno poslovanje i ideologija fasisticke i zlocinacke organizacije zvana SDA
tako oni 25 godina, ukradu izbore, dignu cijene, podijele zemlju .. pa ako prodje prodje
Jaaao budete li opet glasali za ove idiote !@#*@*##!!!
Pa naravno i nije imalo smisla, samo skupljaj ljudima ovo .. ono.. a vama neka vaseg bijelog hljeba i vasih nameta.. cak ni na sjednicama ne morate biti, ali sve uredno placeno.
Od pive i radze ja sam propo nemam haša drinu smoto ponedeljkom igram loto imam golfa crko motor..
U oktobru bice u novembru, u novembru bice u decembru... bice bolje koga vise loze, nama gore biti ne moze... ili ipak moze, a Konya?
red bi bio...
Sto ne donesete ekspresno i propis kojima ce toplane omoguciti svim korisnicima u svim stambenim objektima da uvedu kalorimetre __da budemo svi jednaki pred zakonom tj da kolko potrosimo toliko i platimo!!!
HAjd da u ovpm bijednom gradu ima neko popularniji od Sebije iz Tuzi u Crnoj Gori ! Dino iz Rogatice ! :(( TAko im treba kad neće nikad nikog iz Sarajeva osim SKake Prepucijuma !
Pa daj ba Konakovicu uozbiljite se. Ponasate se ko djeca...poskupi...nemoj...daj...nema. Ako treba da poskupi i da bude odrzivo, neka poskupi. Ako ne treba, onda ne treba. Ovako suplju pricu vrtite...
nakon sto su skontali da nije legalno povlace odluku ? tuzilastvo ? anyone ?
Cuj treba najaviti potrosacima!? Isti ti klinac najavili ili ne, oni svoje sprovode...
Dino najgori premijeru ti radis za uhljebe a ne za narod!!!
Ne draga, on kao i svi ostali rade za sebe i sebi.. ni za koga drugog ili drugom.. ;-) Iako je opis posla drugaciji.. tu bi trebalo da su zbog nas, a ne protiv nas... ali ali...
Ovo je drzava 5 posto ljudi....ostalih 95 dok ne bude imali sta jesti ce cutati..a i tad ce biti pitanje hocel pocet udarat one koji su vadili iz gradjanskih dzepova a stavljali u svoje dzepove....mi gradjani smo krivi sto smo zaboravili da smo svi isti...i sto ne spustamo na zemlju uhljebe....svu drzavu treba privatizovat..pa bolje da nas stranac ebe nego prvi komsija politicar i uhljeb iz neke sluzbe....
prvo dignu cijenu za 8,3% i onda odustanu, kao izborili se za to. naravno, tu onda nastupi primitivan dio stanovništva hvaleći ih na sva usta i tako onoi postanu heroji i skupe kamaru glasačkih debila. .... bez ispaljenog metka.
Račune za april, maj i juni za grijanje i plin građani ne moraju platiti jer su nelegalno povećani.
SDA = klasična kriminalna organizacija