Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ja....a nije bitno kako su dugovi nastali?
Umjesto da se pare uloze u puteve, stadione, itd.... oni saniraju necije dugove....
taman pred izbore da mogu jos SDA i HDZ clanova zaposlititi u administraciju !!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Fino. Pa nek opet gomilaju dugove..
Ispade Sebija malkice naivna. Maltretirala je gardjane Sarajeva, stedjela na njima i uskracivala im usluge pri lijecenje a sada ce Sarajlije od poreza koji su placali finansirati otplatu dugova klinicke bolnice u Mostaru. Genijalno, cestitam na uspjehu i postignucu. Um caruje, snaga klade valja (Sarajlije su ovdje pod Sebijinom komandom godinama valjali klade).
Bolnici u Mostaru kao Sarajevu i Tuzli zajedno. Da bi mogli nastaviti izvlaciti pare iz nje i finansirati HSK Zrinjski??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko podnosi izvjestaj na sta ce se pare utrositi????? i ko to kontrolise????
Udje nama svima sazad, a onaj kriminalac na celu sveucilisne bolnice u Mostaru ce nastaviti da nam ga i dalje "utjeruje". Sta je sa majorizacijom?
UZP bolnici duplo ise para????
seki da se ponudi 5miliona da predje na krscanstvo ona bi to uradila....
Političari su uništili zdravstvo zbog zapošljavanja nesposobnih i podobnih. Stručnjaci napuštaju zdravstvo jer su menađeri nesposobni. Koliko političari vjeruju u zdravstvo svi se liječe van Bih. Sama Sebija se pojavila u Turskoj. Došao je dr.iz Beograda da je operise. Šta mi obični građani da kažemo. Osuđeni smo na smrt jer nas nema ko da liječi. I ono što nas liječe, liječe nas pogrešno. Žalosno da narod ovo trpi
Čuj vlada će sanirati dugove. Kazniti i ukloniti nesposobne direktore u Sarajevu i Mostaru. Svake godine samo se povećava dug a pacijenti imaju sve goru uslugu. Zašto HDZ čuva u Mostaru nesposobnog direktora i Bake u Sarajevu svoju ženu. Muzu oni novce iz zdravstva za svoje stranačke i osobne interese, a narod umire zbog ne adekvatnog liječenja. Nigdje u svijetu nije kao kod nas da se nagrađuju oni koji uništavaju zdravstvo, privredu, život u BiH.
Zato je na privrednike udar samo kazne rokaju iz dana u dan
joj kad saniraju pa pirane krenu u novi pohod.
Vlada placa kriminalcima za saniranje kriminala I Novi kriminal. Bravo
Opet se majorizirani pitaju,lafo ugrozeni,a najvise para "njihovim" bolnicama......
Pa zar KCUS vec nije vratio dugovanja????
To je to dok narod gleda kako sude 3 za respiratore koje su ionako svi strpali u dzepove ovamo s druge strane legalno pokrivaju kriminal 10X veći i to prolazi kao nešto normalno
aminovanje kriminala zarad interesa..
i ko kaze da su sda i hdz u zavadi...kad se radi o parama ljubav cvjeta...sve go kriminalac
Zaposlili nesposobne ljude, svoju familiju i jos na kraju vracaj njihove dugove..