Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas je sistem toliko komplikovan i trom da to druge drzave koriste. Dok nasi reaguju, mi cemo sve izgubiti. Trebamo se ujediniti a ne dijeliti na jos vise nacionalnih tvorevina.
Sva privatizacija nas je i dovela do ovakvog stanja u kakvom i jesmo, a na rad tuzilastva se izgleda vise ne moze ni racunati, jer ne rade svoj posao kako treba, a svoje dzepove i dalje pune.
Hapali su gdje su god stigli, poslije rata. SDA i SBIH su tada zivjeli zlatnim zivotom, sve im je islo od ruke. Nadam se da ce im se to debelo naplatiti...
STA JE SDA OMOGUCILA SVOJIM OVCAMA?? STA CES GMIZAVCE BIJEDNI SUTRA DJETETU OSTAVIT??? STA IMAS U ZIVOTU=??? STA SI POSTIGO??STA TI JE SDA DALA ZA 20GOD OSIM STO SI SILOVAN SA NAJMILIJIM
Revolucionar jednostavno imaš mozga kao Fahrina stidna uš i to retardirana, dobijena incestom ...
Jadna KUJA KOJA TE OKOTILA
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ove agencije su samo alat koji je sluzio za pljacku i malverzacije SDA ,HDZ,SBIH.Privatizacijom nista nismo dobili,samo su se stvorli pojedinci tajkuni koji sad do maksimuma krase radnicka prava,ako ih uopste i ima !!
..........sporazum o sukcesiji svaka od država slijednica primjenjuje samo u onoj mjeri koja njoj odgovara a sve ostalo se ignorira..............
Privatizacija je nesto najgore sto je se desilo ovoj drzavi. Dosta se kriminala izlilo kroz privatizaciju,ove agencije su upravo bila mjesta gdje su stranke poput SDA iskazivale svoje neznanje i lopovluk !!
ajd prodali su sta su imali za prodat sad smo mirni... -_-
privatizacija je unistila bh privredu tako da i ova agencija je samo izgleda paravan za pljackasku privatizaciju koju su vodili SBIH, SDA i HDZ koji su pravili ustupke tajkunima bliskim navedenim strankama dok su radnike ostavili na cjedilu
upravo tako
Agencije za privatizaciju su uništile privredu. Primjer konkretni je Tuzlanski kanton. Care moj, ekipa koja je vodila tu istu agenciju prodala je za marku Konjuh, Ditu, Aidu , Polihem. Sad se o glavu obija radnicima, za to treba odgovarat' neko a taj neko je svoje stranačke bolesti ostvarivao upravo kroz te agencije. SDA.