Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fizibilnost = izvodljivost
Pa koja je budala i razmišljala o dionici koja je za 309 miliona € skuplja i za skoro 20 kilometara duža . . .??? Po meni jedino logično je da se netko bio "ugradio" u bar 10 % od ovih 309 miliona ...!!!
mozda nadju zlato u prenju pa da nam ne diraju gorivo
Jablanica na aparatima...
vlada fbih!? kako to samo zvucno zvuci ;D
Ima li ista, a da se moji BOSANCI vesele i da ne pljuju??? Zaista je drzava puna JADOVA!
GOJKO I MAKSUMIC NA APARATIMA
Jeftino probijam Prenj. Interesenti nek se jave na sljedeći broj: 033 246 242
Ne zamjeri puno vlasniče gore navedeng telefona...
Je li Vlada skontala koliko posto i koje komunalije ili bilo šta drugo poskupjeti da bi se napravila ova cesta. Akcize?? Nema ovdje ništa normalno i realno, ovdje ako se i napravi par km ceste košta 50 puta skuplje nego je normalno a povodom toga građanima se guli koža!
CESTITAM!!!
Hajde sto je područje općine Jablanica već postalo MZ Jablanica Općine Konjic, ali ovo je defibnitivno i zvanično. Bravo rukovodstvo Jablanice sa načelniko Općine Jablanica Salemom Dediće. Spakuj kofer i prije oktobra, vrijeme ti je da ides a sa sobom povedi i sekretare i pomoćnike svakako će ih neko smijeniti kad dodđe umjesto tebe.
@Alpha_et_Omega Salem Dedić je za vrijeme svoja tri madata i stvorio zabit od Jablanice. Ovo je potvrda nejgovog utjecajai lobiranja. K A T A S T R O F A za Jablaničane! Hoće to tako kad su mu svi pomoćnici pravnici ahahhaha ;). Saleme spakuj se !
@Alpha_et_Omega MA neće niko ići autoputem jer su cijene do bola visoke.A svi će magistralom na meso da svrate :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)