Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovu katastrofu ne bi mogle podnjeti ni mnogo bogatije zemlje bez pomoci iz vana, al dobro je da imamo firme poput elektroprivrede koja radi uspjesno i koja moze pomoci u ovim teskim trenucima
Koliko su Srbi moćan i veliki narod govore i činjenice da su u najtežim momentima po Srbiju juniorski košarkaši CRVENE ZVEZDE postali su PRVACI EVROPE a VELIKI NOLE je osvojio večiti grad RIM .VELIKI USPEH MLADIH DANA CRVENO-BELIH SLAVNI REAL NA KOLENIMA: Juniori Zvezde prvaci Evrope! KOŠARKA13:47, 18.05.2014.Autor: Kurir sport 5 Pošalji e-mail Odštampaj tekst A Zvezda je u finalu završnog turnira u Milanu nadigrala Real s 55:42 Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Twitter Juniori Zvezde osvojili su evropsku titulu, Foto: Twitter MILANO - Košarkaši Crvene zvezde osvojili su Evroligin Najk međunarodni juniorski turnir, pošto su u Milanu pobedili madridski Real 55:42 (13:11, 15:13, 16:11, 11:7). Najefikasniji u ekipi trenera Slobodana Klipe bio je Aleksandar Aranitović sa 15 poena, po devet su postigli Vojislav Stojanović i Nikola Rakićević, dok se madridskog timu istakao Vali Nijang sa 19 poena. Crvenoj zvezdi je to prvi trofej u istoriji kluba. Juniori Crvene zvezde su do trijumfa stigli bez poraza. Zvezda je u grupi nadigrala Huventud, Kahasol i selekciju Brazula, a onda u finalu i Real. Izabranici trenera Slobodana Klipe su do trijumfa došli ponajviše zahvaljujući sjajnoj igri u drugom poluvremenu. Crveno-beli su tada stigli do dvocifrene prednosti, koju do kraja nisu ispuštali. Meč između Crvene zvezde i Reala počeo je minutom ćutanja, u znak odavanja počasti preminulima u poplavama u Srbiji.
Da bogdo imamo vise firmi poput elektroprivrede,pa da su u mogucnosti i one da daju novac koji nam je sada potreban.
Prije svega svi gradjani moraju na neki nacin imati uvid u donacije koje smo dobili i koje cemo tek dobiti. Naravno sav taj novac mora biti iskoristen za obnovu i popravke na podrucju cijele drzave...
svaka pomoc u ovom trenutku je dobrodosla !
bravo za vladu.. gdje su sad ostali misevi ? fahro i ini da pomognu sa vrha tornje iz svoje udobne fotelje ?
Svaka cast vladi, i svima n zalaganjima da se ovo stanje u sto kracem roku poboljsa i rijesi.
Tako je, sve javne firme s fondovima u obnovu. Građani grade i štite te firme u dobru, vrijeme je da u zlu one vrate istom mjerom. Pravi potez.
Svi za jednog i jedan za sve!! Dižemo zemlju iz vode, ujedinila nas je ko nikad.
Pa sto se sad ne uzme namjenski kredit,da se poprave unistene kuce ili naprave nove,da se ljudima vrati krov nad glavom,a ostalo moze i kasnije
Namjenski kredit? Je li tebi jasno da je steta preko 1 milijardu KM i da nam taj kredit niko nece dozvoliti jer nemamo ekonomsko pokriti za to???
Za obnovu i izgradnju novih kuca sigurno ne treba milijarda, ne razbacujte se ciframa bezveze.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Hvala Bogu da se Vlada odlučila na ovaj potez, samo da se poogne narodu koji je ostao bez svega. :(
Dabogda umrli u najgorim mukama , mučite nas 20 godina , gonite se više u 100 pizdi materina. SMRT ZA NAŠE POLITIČARE !!!!!!!! sMRT ZA SDP , HDZ , SNSD , SBB , SDA , HDZ 1990 I ZA SVE KOJI SU U VLASTI ....... SMRT I ZA KRETENA RADELJAŠA !!!!
a gdje je DF????
Ma te sitne stranke nisam ni nabrajao ,
U ovakvoj teskoj situaciji kada ova Vlada Nermina Niskica mora da puni rupe koje su 20 godina pravile ranije neodgovorne vlasti ovo je za svaku pohvalu.
Sta nas zadesi preko noci... Dugoo vremena cemo se oporavljati od ovoga.
volio bih da ce se ovo ostvariti, al malo sam pesimistican oko ovog miliona
Pa nisu ovo kadrovi SDA i s za Bih koji su ratne stete sanirali tako sto su pola davali za obnovu a pola sebi u dzep,pa sada imas na svakih 100 metara u Sarajevu njihove trzne centre.
nije to samo SDA u Sarajevu, nego i SDP u Tuzli, HDZ u Mostaru, da ne nabrajam vise, svak je krao kada je god imao priliku