Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijec-i pravo.pravna drzava,prava gradjana,ljudska prava...u BiH ,zvuce toliko smjesno i ne realno. Cirkuska predstava se uzima ozbiljnije. Sve je tal,stela,korupcija,korupcija,korupcija...
...bit ce jos milion ino ziro racuna,ne placenih poreza,10-20 godina parnica kojima se ne zna tacna cijena,sve od 600-1000+ km...blago im se.
Čijim predizbornim obećanjima više vjerujete? Izetbegovićevim da će prosječna plaća 2026. biti 1.450 KM (1047) 9% Nikšićevim da će prosječna plaća 2023. biti 1.200 KM (2133) 19% Ni jednima ni drugima (7875) 71% pa od 01.07 zatvara se pod njihovim blagoslovom najuspjesnija firma u zadnjih 30 godina
Ovo je dobra stvar. Notari su se enormno bogatili jer su bili zaštićeni od konkurencije. Ima još profesija koje su se zaštitile od konkurencije ko bijeli međedi.
Ovo u konačnici znači jeftinije usluge za nas koji koristimo usluge notara.