Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost Sarajevo Gas je zahvlajujuci losoj politici i previse duzan BH gasu i nazalost Federacija ne moze pomoci u rjesavanju ovog pitanje jer nema novca i to je sasvim razumljivo...
pa zar za sve probleme rjesenje treba da trazi Vlada FBiH a stanje u kojem se nalazi sarajevogas je zapravo stanjeu koje su ga doveli nesposobni kadrovi Zeljkovica i njihova raspodjela budzeta.
Samo mi nije jasno sto se prije nije reagovalo, nego se pustilo da se ovoliko zaduzi.
Ovo su sve dugovi koje je nabila proslanesposobna vlast u KS.Na svu srecu po ko zna koji put se pokazuje da imamo covjeka koji je spreman pruziti pomoc ,a to je gosp Nermin Niksic !!
Prosla vlast je bas bila neposobna, pa nista drugo nije ni znala, osim se zaduzivati, i eto do cega su nas doveli.
Ovo dugovanje Sarajevogasa nije od juce.za ovo su krive nesposobne vlasti i premier Zeljkovic koji su i ovdje uspijeli da naprave haos. na njihovu srecu tu je jos jednom Federalna vlada i premier da iscupa ovo poharano preduzece.
Neka ovaj dug lijepo vrate oni koji su se i zaduzili, ali ne oni su se usutili i zavukli u mišju rupu.
vlada fbih nije ni odgovorna za ovo stanje u sarajevogasu vec zeljkovic i njegovi eksperti i vlade KS koji su unistili sva javna preduzeca u kantonu i sada bjeze od odgovornosti
Sto rekla Latifova zena iz "Ovo malo duse" - "Ne bilo ni vas dabogda" !!!
Najveci dug prema Sarajevogasu imaju Toplane . Za one koji ne znaju direktor Toplana je bio Suad Zeljkovic i napravio je dug preko 70 miliona KM a sada je premijer u ostavci KS.
Et umjesto da ga kazne sto je unistio Toplane, SDA ga nagradi jos boljom pozicijom.
Tako je Niksicu,neces ti pomagati kriminalcu kakav je Zlatko Petrovic(promijenio 3 stranke za godinu dana,samo da nebi ostao bez fotelje) koji je 20 godina preko stranke za Bih,koja je svo vrijeme koalirala sa SDA,unistavao javna preduzeca u KAntonu. Tog covjeka bez sudjenja treba poslati u zatvor,najveca stetocina u BiH.
Kada vam treba za plate uhljebljenih korisnika onda dizete kredite od MMF-a da pokrijete svoje rupe, a sad kada treba nesto za normalan narod onda nema love....... bem ti drzavu
Rukovodstva sve pokrala i sad drzavo pomagaj