Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte slučajno pomisliti kako će tamo sjediti Vlada FBIH. Ha,ha,ha,ha, pukoh od šege. Prelistajte štampu pa čete vidjeti šta su ono do 1995 g sve pokupovali, renovirali i adaptirali za Vladu. To prebacuje troškove Bundestaga i Pentagona zajedno.
Jutros sam podmazao tastaturu a ona (j)opet lijepi, briše, prebacuje slova.
@Hamoponovouredu kako si je podmazao?
Vidi sto je Lidija Korac udomila ovog svog zagondziju
Kupuju nekada zgradu što je bila dom zgrada pored doma.
Pa mogli su bar sacekat da im prodje zakon za akcize pa da podju trosit.
Političari naprijed, a studenti pozadi
U mene dobar jaran živi blizu ovih domova... I on meni kaže da udara neku malu iz Jednog grada prema Doboju. Kaže koliko puta sam pogledao u domove kad podjem prema svojoj maloj da je izkecam. Zaljubio se pravo.. moram mu reci za ovu vijest da će prodati domove, da ne prolazi više.
Nece li biti nekih pomaka
e, STUDENTI - SADA JE NA VAS RED! Ppenzionere su zahebali, prodali im imovinu, pojeli pare i dovalje tugo! Sada ste vi na redu! Da vidite može li odbraniti svoju imovinu. Ako nemožete, slobodno vani na bauštel. Niko se neće ni počešati!
Dokument da se prikaže građanima BIH crno na bijelo!
Vlada FBiH kupuje Studentski dom u Nedžarićima za 23,5 miliona KM ! Kako goood al ovo zvuci bezveze, al pravo :( jbteee
23 MILIONA!! Mnogo je to love! Moglo se pomoći bolesnim,socijalno ugroženim,obnova infra strukture itd. Bezobrazluk,drskost i javašluk!!
Tornjaci!!! Glupi ste ko tockovi.... Al imate srece da vas ja volim..... Tu srecu nema svako....
e to je najbitnije
Dobar potez.
Odakle vam pare?
akcize