Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citao sam da su samo testirali oko 100 osoba. To znaci da je brojka oboljelih mnogo veca. Ja stvarno ne znam ali fakat ne znam sta treba narodu da se konačno probudi i poduzme nesta protiv ovoga. Kazu: sad su bolnice i doktori najvazniji. Pa jbte koji doktori i koje bolnice? Sta smo mi to dobili od rata na ovamo? Dobili smo veci broj "dijaspore" nego sto je bio za vrjeme rata! U tome smo prvi.
Hocemo sanelu pasic vise na tv
Upravo smo svjedoci kako ova država nije spremna za ovakve stvari, milion komisija, milion x ljudi, na konferencijama čuješ najviše e e e e ovo e e e eeee
Kada se kafane ponovo otvore, nemojte zaboraviti da su vam zatvorili vrata , kad vam je bilo najteze .
A što niko ne postavi pitanje šta je sa ljudima koji se jave u dom zdravlja sa temperaturom 38 i više a oni ih pošalju kuči, i ne urade nikave testove niti nalaze i pričaju o zdravstvenom sistemu i zdravstvu ako dođe al baš epidemija kiod nas bičemo svi zaraženi radi nesposobnosti vlade FBIH da nabavi i osigura osnovno zdravstvene usluge.
Pratite debili, a ne da se informišete na ''Raja sa biroa'', ''Sabit iztarcina'' i ostalim stranicama za low IQ široke mase.
Ovo ako oba roditelja moraju na posao da jedno moze ostati kuci je najobicnija ubleha, osim u zakljuccima vlade sa one prve hitne sjednice nikad poslije to nije precizirano na koji nacin sprovesti tu odluku...
Vlada radi na principu ucjena.Hns i hdz koriste priliku i ucjenjuju vladu.50 hiljada testova je vise otislo Covicu ,nego drugdje u BiH.Recimo doslo je 350 hiljada testova preko vlade,Covic je u svoj rezervat usmijerio 200 hiljada.Novalic popusta pod ucjenama bilmeza,dokle????
Bog da nam na pomoci svima...
Neka hvala vam nemojte
Nemaju ništa pametno reći.