Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klasicna ucjena MMF da se analizira i Proda telecom ali kupcima koje oni odrede .. zato je Fadil morao angazirati onog placenika smrada Mmf hurtica samozvanog experta ...
radnici u telekomu trpe strasan teror ne smiju da se zale jer im se prijeti otkazima sindikati su korumpirani tj pokrali su pare sipa je odradila svoj posao ali tuzilastvo ne odnos plata je 1;5,6 jedni padaju od posla drugi dzaba hljeba jedu a opet treci kradu pljackaju e to vam je dubinska analiza telecoma
Mozda pojedinci
Imaju dobre kompijutere ali sta vrijedi kad neznaju raditi na njima
cim je SDA poltron Zaimovic pobjegao sa direktorske pozicije znaci da ide prodaja, samo sad kada
Hoću li morat odplatit mob.što sam ga uzela na rate,ako dubinska analiza Telecoma pokaže da su propali načisto? Mislim,možda ipak neću morat svih preostalih 20 rata?
Dubioza kolektiv o dubinskoj analizi
ja se jos ne mogu nacuditi da su bosnajci postavili svjetlanu cenic da bude predsjednica njihove najmocnije kompanije....;)))...pa zena je totalni debil...uzmite vrednost firme kada je dosla na tu poziciju i trenutnu vrednost pa cete vidjeti koliko je firma izgubila vrednost odkad je ona vodi....uporedite podatke...to bar nije tesko....:)
sta ti znas,idi kupaj se
@vibrator ...znam da ju je duskica jurisic...inace siva eminancija sda i vjerovatno mocnija zena u sda od sebije nabacila za taj posao...sto pitas?
"Ko je jamio,jamio" tvrtke
MMF...