Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi se moraju ukljuciti, odbaciti podjele po bilo kojem osnovu i pokazati da su ljudski zivoti najvazniji. Puno srece gradjanima koji se bore sa ovim nezapamcenim poplavama i hrabrim spasiocima koji spasavaju zivote svojim nadljudskim naporima.
da, pa kad saniramo ovo sranye opet cemo svi bit svak za "svoje", mi za "nase", a oni za "nji'ove" do sljedece poplave ili suse.
Sto ne objavite kako je Djokovic ispao ljudina
zato sto je srbin,pa to ne objavljuju
...da je ispo nešto drugo, rado bi objavili :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Broje se nazalost mrtvi :( a mi imamo dernek na BIH kanalima. TUZNO!!! https://www.youtube.com/watch?v=rCK4SpKayJk SALJI DALJE!!!
Broje se nazalost mrtvi :( a mi imamo dernek na BIH kanalima. TUZNO!!! https://www.youtube.com/watch?v=rCK4SpKayJk SALJI DALJE!!!
Ovako su srbi '92 u Brčkom pozivali paščad iz srbije da naprave etničko čišćenje Bošnjaka u Brčkom
http://www.bh-index.com/milorad-dodik-fizicki-nasrnuo-na-novinarku-u-bijeljini-video/ -…Svaka čast Dodiku koji se uspio oduprijeti plačeničkoj televiziji koja na svu sreću neuspješno ubacuje i infiltrira paniku mešu poštene i vrijedne ljude iz Semberije i Doboja koji to ničim nisu zaslužili i kojima je umjesto laži,obmana,nevjerice i panike definitivno potrebna lijepa riječ,smirenje od šoka,toplo jelo i piće,pa i krov nad glavom kakav takav…ali ovo će sve biti i proći ,Bosna će biti i ostati …a samo da još navedem za Dodika koji je ljudina i jak kao beton ,sposoban i jedini izgleda svjestan problema u kojem se nalazi entitet i koji će zasigurno u vrlo kratkom roku uspjeti riješiti i problem poplave,uklanjanja otpada i sprečavanje širenja bolesti nakon polave a i potom rješavanja 100% -tnog sistema naknade štete gdje god se ona formirala…za razliku od Dodika njegove stranačke kolege iz SDA i SBIH obilaze unesrećena područja i daju ljudima majice sa bedževima njihove stranke i naglašavaju da za njih glasaju na izborima…dakle jadan je to stepen poštenja i razumijevanja unesrećenog lica kojem malo fali u ovim teškim trenucima da ućini nešto što bi žalio ostatak svog života…ali eto još jednom Dodiku svaka čast i naprijed ka rješavanju novonastale situacije…Bosna zauvijek
.....O KAKVOJ VOJSCI SE OVDJE PRIČA...NIKO NIJE SVJESTAN DA NEMAMO VOJSKE...ORUŽANE SNAGE NISU VOJSKA...
....TO SU LEZIHLJEBATORI KOJI IMAJU STOMAKE PO 60-70 KG ...NEMOJTE DA ONI NEKOGA SPAŠAVAJU...KADA IH UNESREĆENI VIDE ZANĆE DA ĆE UMIRATI I TO SPOROM SMRĆU,TEK ONDA ĆE REĆI NEKA NAS OVDJE ,OVDJE ĆEMO SE BAREM BRŽE UTOPITI...ŠALJITE MLADEŽ KOJA NIJE SJEDILA 30 GODINA U STOLICI ČEKALA DORUČAK I RUČAK....
ljubi vas šemsa
šemsa, opraši li te iko od poplave panaovamo?
Ajde , gdje je vlada,neka angažuju OS BIH ..... Toliko Vojske,toliko svega,nigdje ništa....Jedino Helikopteri što rade.....
Svi za jednog jedan za sve!