Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemica 30 godina posla po kafu u pekaru, pposlje pila kafu i u parku osmatrala prirodu, crncuga dode i samo je zadavi usred dana. Uhvacen je u Spaniji. Jedan crncuga ubio zeta pobjego u NBjemacku, drugi crncuga pregazio troje ljudi u africi i pobjegao u Njemacku itd.....
sve oni daju,samo da ih zadrze u bih
Uzmite ih sebi, kad ste toliki humanitarci, ebali vas satori
I kaže neće biti BiH Hot spot...hahahaha hoće kako neće !
kaze nasa vlast i Mektic: "Hvala koleZi KURCU"
ma zasto bravo..doniraju nam samo da ne idu tamo njima hoce da sto vise ove bagre ovdje ostane...srbija pusta nama hrvati zatvorili granice mi po obicaju samo sutimo..
mi ne šutimo, mi se intenzivno dobacujemo šupljom pričom s jedne razine vlasti na drugu ali NE RADIMO ništa da problem riješimo ili stavimo pod kontrolu. Ne treba biti previše pametan, logika i situacija u okruženju ti same nameću rješenje.
Nisu Austrijanci krivi sto su nasi granicari i politicari nesposobni,opet ce Bosna najsiromasnija u Evropi ispastati sa hiljadama migranata..
Cim oni salju satore znaci da ce napraviti veliki varsavski geto 2018. u BiH..
ne trebaju migrantima u bih austrijski šatori njima treba austrija, valjda je to svima jasno, tamo su se i zaputili ovako ispada mi ćemo vam poslati šatore da ih smjestite tamo u bih samo da nam ne dolaze
Mektiću, ako ne možeš izvući više od tih 50 šatora....otvaraj granicu.
Nije trebala. Neka ih nadadi u Austriji.
trebamo uzeti pare od EU , 99% migranata svakako nece ostati u BiH ....
A jest i donacija,Sator 30-40 eura po komadu. Na sta smo spali :(
ajde ti kupi jedan pa komentarisi nesto..
@Neraaa Svoj doprinos sam dala i veci je od ove Austriske .
od 56 satora 50 ce zavrsiti na PIKU
bolje ih primite nego bagru nama da ostavljatr