Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čeka se da se tramvaj prevrne i da neko pogine pa da se nešto puduzme povodom rješavanja problema šina
Neće ni tad, vjeruj mi. Izboli momka na mrtvo u tramvaju i šta se poduzelo?? I dalje kriminal raste.
nemoj tako to su Titove šine
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Austro-Ugarska hvala ti na svemu.
da nije previše uložito i straćeno u žičaru sade bi bilo para za trajvane
Ukinuti kantone i eto para da citavo Sarajevo se novo izgradi, a ne sine da se poprave.
Lažni iskaz sudskog vještaka i pripadnika skupine SDA !!! PUTNICI s aspekta sigurnosti i bezbjednosti su UGROŽENI !!! Pa pogledajte samo slike tramvajske pruge !!! U BLATU i zarasla travom jedva se nazire !!! Iskakanje tramvaja iz šina sa TRAGIČNIM posljedicama je pitanje dana !!!
Bitno da je donesen Zakon o akcizama.
Bravo! Neka odatle povuku lovu! Na Skupstini KS pao izvjestaj GRAS-a i odmah evo kukanja kako jadni nemaju para.
treba traziti stranog donatora, mjau mjau, greba, pa kad plati naplatiti tramvaj strancima 20km
Ova slika govori sve o tome kako izgleda nesto sto nije interesni profit pojednica ili grupe pojedinaca .Ne moze dalje ovako Zatvorite Gras Drzava u kojoj uhljebi rade da bi pobjegli sa posla izgleda kao ova slika .Ne moze se sa supljom nije to kontanje treba po fejsu
Sto ce uopste tramvaj u Sa kada svako ima auto ..Na silu odrzavate nekakav retro stil te zicara te tramvaj ...
Bitno je da se zatvaraju tramvajske stanice za 10 miliona KM i da se uvedu neke elektronske kartice, a ne mogu oprati j**eni vozni park ili obnoviti prugu da ti ne ispadnu zubi kad se voziš. Auto sam sje**ao. Samo nek je predizbornih da se nešto novo pravi, pa makar nikome to ne trebalo.
Kako nema novca? pa bjedo bogova ljudi po svijetu razvaljuju pogledajte Kuala Lumpus sta su napravili , Sarajevo ima donacijske tramvaje oldtimer,a jos nemaju da sine nove postave 10 tak km,koja sramota i smijurija...
Na prelazu preko šina kod Heco pijace i tenk bi sjeb'o gusjenice.
5 april na Ilidzi, neko "vari" sine u uvjerenju da je to rijesenje problema.Imam osjecaj da su nase tramvajske sine ugradili oni "kinezi" iz western filmova .
Interesantno je kako se sve ove mikro popravke pokrenu u izbornim godinama... Da se sve radi kontinuirano i kvalitetno, ne bismo ni imali problema koliko imamo. Ni u cemu. Ali, bitno je nesto ko fol raditi pred izbore, a kroz to klepiti ko zna koliko, i onda reci - eto, i to smo popravili... Ova SDA, zajedno s partnerima HDZ i SNSD, ekspresno moraju biti uklonjeni s vlasti.
Ko kome ovde ispira mozak? Ne žalimo se na šine nego na prelaze preko šina -znači podloga diletacija asfalt a ti vještak umij se malo.
Je li neka komisija provjerila da je zaista strucnjakniz saobracajne struke.Da nije neki pekar.Ako je zaista strucnjak onda je ovaj toliko rijedak primjerak u jednom javnom preduzecu da ovo treba prijaviti WWF.
Dodati po jos jednu saobracajnu traku u oba pravca, a tramvaj pretvoriti u podzemnu liniju Vijećnica- Hrasnica. Skupo ali dugorocno prihvatljivo rjesenje rasterecenja gradskog saobracaja
hahahjaaj pa da je normalna drzava i grad bilo bi tako,a ovako ni vode nema svako malo...
Jes da zehebu i ono malo vode i ostete vodovodne cijevi