Komentari (290)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su ti hrvatski vjeroučitelji pedofili!! Sjeme vam se fašističko zatrlo!
mi ko nesto bolji...Evropa nas ko teroriste gleda
Ti si jarane ili za bolnice ili zatvora. Za učionice sigurno nisi.
A kad reis.Kavazovic kaze nece vlah vladati Srebrenicom...to vam je za pohvalu. Bravo
Pa nije spomenuo kobildu,valjda je ona pravi nacista pa nije zasluzila da bude u rangu Mesica
ja nešto kontam ako je ovo jedna od boljih zagrebačkih škola, i ako je ovo snimak ko zna već kojeg po redu njegovog ispada, onda samo mogu da zamislim jednog njegovog kolegu negdje u okolini Benkovca, Trilja ili Virovitice
Em je mentalno bolestan, em obrazuje djecu. Dobitna kombinacija.
Neki dan gledam one snimke hrvatskih “domobrana” što ‘94. uspostavljaše hercegbosnicu u Stocu... Sad mi je jasno kakvi ljudi su ih dojili mržnjom od kolijevke do danas.
Jeßem ti tvoju vjeru i tvog ti boga džepnoga u sred usta.
Ova budala je sramota i za školu i za crkvu i za kompletnu Hrvatsku . . . Tipa prvo voditelj na provjeru psihičkih sposobnosti pa najurit ne iz škole nego iz obrazovnog sustava ... Ili možda ići obrnutim redom, bitno je smo budalu maknut čim dalje od djece . . .!!!
Šteta što je to audio snimak a ne i video, jer audio može, ne nužno, samo da bude indikator ali ne i dokaz na sudu radi kojeg bi se isključivo nekom izrekla presuda. Ni u Bih audio snimci pojedinih policijskih agencija, prisluškivanih telefonskih razgovora što zakonito što ne zakonito ne mogu bez drugih dokaza biti temelj presude. Općenito vjeroučitelji ne bi smjeli širiti mržnju, baviti se politikom, savjetovati vjernicima za koga da glasaju i činiti protuzakonite radnje.
Mržnja je ovdje ideologija već skoro trideset godina.To je kao kad piješ otrov u nadi da će onaj kojeg mrziš umrijeti.
Je'l ovaj još uvijek na slobodi, radi i "podučava" djecu?
Heh, kad sam ja te 'Rvate uhvatio... Ko god je od njih desne orijentacije, a lafo se zgraža nad Srebrenicom, to samo radi da šukne Srbima. A zapravo im zavide jer se nisu i oni slični proslavili....
Ovo treba samo po kratkom postupku! OTKAZ i zabrana rada kao prosvjetnog radnika!
Fašista 10/10 i to cro fašista...jedan on hiljade i hiljade....
Glupan.Treba ga odmah otpustiti i zabraniti da se bavi svojim poslom.
Najbolja škola u kojoj je čas vjeronauke=politička tribina. Zaista je jadan narod a i crkva koja u svojim redovima ima ovakve spodobe. Kakva će tek ova djeca, kojoj se to servira, biti?