Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu se obavljati normalno poslovi, ne radi saobraćaj, ne rade skole, ne rade obdanista, al se u vjerske objekte moze ici. Mora se u redu i razmaku stajati pred prodavnicama, bankama, apotekama, ali se mozemo u safove nagurarti u dzamije. Bravo!
Nagovarao sam drugove da ostanu da ima zivota u Bosni i da nigdje nije ko ovde ali... svaki dan sve vise i vise mi se ova drzava gadi. Nista za vjeru vezano u vezi gadjenja nego na drzavu i njenu strukturu i sistem.
ti muslimanu ako nisi znao u dzamijama klanjaju samo pripadnici dzematskog odbora,najvise 10 ljudi,sa obaveznom distancom u safovima i nosenjem maski. Licno sam se uvjerio u to zato suti
Sve to isto mogu i u svojoj kući ,esselamu alejkum
U vjerskim objektima ce se i poštovat mjere opreza.Ali posmatrajte brice i frizerske salone to je da bog sačuva ,iste maske nosaju po čitav dan a sto se tiče dezinfekcije pribora to ne postoji.Preko dana narod i nosa maske ,a naveče kao da ne postoji korona, izgleda da naveče korona spava.
cuj rijaset donio odluku??? to rijaset iznad drzave... oooj apsurdistana majko
a fazon u dzamiji se ne moze zaraziti i u crkvi??? a malo s rajom posjediti to je rizicno... bem ti one koji nam sudbine kroje i upravljaju vanrednom situacijom
U džamije se ulazi čist,okupan,pod abdestom,bez obuće... džamije dezinficiraju,prije i poslije obreda.
U ime Maline i svetog Raspiratora amin. Fikret da otkljana raspiratore
... hajmo braco razdvojite malo safove
Ne slažem se sa odlukom. Kašika na Bošnjački način. Naročito ne za vrijeme teravije i džume. Telečim glavama iz prvih safova zabrani ulaz, previše se kreću i šenluče. Oni nisu kašika oni su escajg.
hoće li upasti u džamije sad k'o što su upali na dernek?
Kad otvore nešto drugo bit će "trebalo je davno korona je laž treba sve otovoriti" a ovako je već frka izgleda... crknite
Samo Vam još fali kašika pa nek svi iz nje ližu. Rano brate, onda otvarajte i birtije.
ma, ja ba... sve može.... osim derneka i alkohola tokom Ramazana...
valjda vjernici mogu u vjerske objekte ili su samo muslimani vjernici ????
Retardiran narod, do bola. Sad slobodno ospite paljbu,to vas na žalost neće naučiti pameti