Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravooo
Bori se za narod i za boje doma svog pobjedu donesi danas sa nama je Bog Nek' zazvone zvona nek' na moru zapjeni se val kada cujes himnu bori se za Vukovar Pa kazi oo jos jace oo pa kazi, Boze moj ovo je narod tvoj Ref. Uvijek vjerni tebi nasa zvijezdo jutarnja uvijek vjerni tebi nasa zeljo vatrena uvijek vjerni tebi nasa suzo ponosna Nek' se tresu brda nek' zadrhti zemlja sva neka sokol leti gore iznad oblaka Nek' zazvone zvona nek' na moru zapjeni se val s' Olujom u srcu to je nasa sveta stvar Ref. Sjeti se slavnih dana Zrinskih, Frankopana onih sto su pali i zivot predali mladosti pokosene krvi prolivene kako trnje bode na putu do slobode
Nema veze Hrvatska je etnicki ocistila Srbe iz Hrvatske, od 25% sa popisa pre drugog sv rata, spadose na marginu od 6%. Ali nema veze, Hrvati su propatili mnogo pa su zasluzili malo da ubijaju, pokrste i oteraju Srbe iz svoje drzave. Sve je to ok. Ok je i spaliti Teslinu rodnu kucu pa ga posle svojatati, sve je to ok.
Ništa gadnije od skupljanja političkih poena na tragediji. Ništa gadnije od Srebrenice kao asa u rukavu političara pred svake izbore. Toliko su razbucali i rasturili suštinu ovog tragičnog događaja kako bi izvukli ličnu i stranačku korist da je to odvratno. Komentar se ne odnosi konkretno na ovaj članak, nego je generalni osvrt na temu Srebrenice. Ostavite više mrtve na miru. Tiho se sjećajte, nikad ne zaboravite, ali ne razbucavajte svetinju za šaku krajcara. Bošnjaci postaju zmija koja je počela gutati vlastiti rep.
Sve receno, bravo :)
po sred-srede, odlično
Što da ne. Ima dovoljno mjesta da ponesu i table "sjećanja na vijekove muslimanske krvave okupacije", "sjećanje na žrtve šuckora", "sjećanja na žrtve ustaša", sjećanje na genocid u kompleksu jasenovačkih logora 1941-1945", "sjećanje na žrtve logora u Doboju 1914- 1918" i slično
Ocisti smece po Visokom nemoze se proci kroz Visoko a nacelnica u svom tom smecu hoce spomenik u koji mekteb je ona isla ?
Ocisti smece po Visokom nemoze se proci kroz Visoko a nacelnica u svom tom smecu hoce spomenik u koji mekteb je ona isla ?
Ne daj boze te pare iskorisiti u stipendije, kao da je malo spomenika i spomena...
Znate li vi onu pjedmu oj munira dje su ti dimije u četnika oko redenika a ima i ona bolja gledao sam na sred foče kako odza s krmkom loče
ne seri!
Gle,..a bas sam se zabrinuo sto to nema nista o Srebrenici i genocidu....
Otvaraju se trgovi, cesme, putevi koji vode do vikend kuca hostaplera, trgovinski centri kroz koje je ocito opran novac. Niko fabriku da otvori.
Pa otvori ko ti brani
Otvorila.
Čuj hvala Amri, jel ovo amra napravila vgt, ako jeste onda hvala.Halucinacije moj brate na svalom koraku.
ok a zašto su se imena trgova i ulica žrtava jz 2sv. rata "pobrisale" zar trwba birati ko je više pogođen ?
Trg je lijepo osmišljen. Naziv mu je jako tužan, ali može poslužiti svakom putniku namjerniku, svakom državljaninu BiH kao poruka i kao pouka: DA SE NE ZABORAVI I DA SE OVO ZLO VIŠE NIKADA NIKOM NE PONOVI!
Bila je i Munira
MAPA TAKOZVANE VELIKE SRBIJE U TRENUTKU MAKSIMALNE GENOCIDAŠKE MOĆI TARIGUZISTA U PLAVIM BOJAMA: Pogledati na Internetu ovo: en.wikipedia.org/wiki/Croatian_War_of_Independence#/media/File:Serbia_in_the_Yugoslav_Wars.png
Nikad ne zaboraviti i zapamtiti pravo lice vlaha.
Gradska "setnica" i fontana ukojoj voda "simbolizira" krv. Jesus Christ! Zasto ne i lobanje koje simbolizuju smrt? I zasto samo u Visokom? Svaki trg u Bosni treba da nas podsjeca na smrt i na rat.
Guglati pojam viktimizacija
Metuzaleme, misli mi citas :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)