Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imal ko ugledan i normalan da ih ugosti i doceka dostojanstveno drzavnicki!!!!
Dolaze po novi kontingent izbjeglica!
Dal ce biti kakve sadake ma sigurno hoce hahahaha
Nista na svijetu nije slucajno pa tako ni ovo. Svedska elita/vladari je vrlo bliska svjetskoj "deep state" i kada oni obrate paznju na tebe mozes biti siguran da se nesto krupno sprema. Nedavni razgovori u Zagrebu, napadi na BiH od strane hrvatskog predsjednika i nedavna posjeta Pompea isto tako nisu slucajni. Nije slucajno ni sta se desava u Karabahu. Dakle, u iducih par godina ili da ocekujemo formiranje 3eg entiteta ili otcijepljenje RS. Zivi bili pa vidjeli.
osvitla
odbitka obraz
samo se uzdam u Komšića da ih dočeka i da odbitka obraz BiH.
Sad kad im Miss Piggy baci pricu o ljepotama nase zemlje i nasem mudrom vodji Causeskom🤮
Kad su vec tu da se KUPI par NOVIH Grippena!
Iz pouzdanih izvora znam da Šveđani žele Laponcima dati entitet i status konstitutivnog naroda te su došli da prepišu iskustva sa takvim državotvornim uređenjem.
@Fefes Nije nego Iniutima. Laponci jos na cekanju, kod vodovite Dzemile.
@Mujo s onog svijeta Prvo Inuitima, pa onda ide treći Laponcima, sve sa pravom blokiranja. Delegacija želi da se uvjeri u prednosti takvog sistema u odnosu na građansko uređenje.
Dodik je već u Beogradu. Otišao po mišljenje kako sabotirati. Kad se vrati, prenijeće naloge iz centrale Човићу.
@Zanovijetalo Dodik ode prvo u Beograd da naguzi ljubavnicu, poslije toga ide u rusku ambasadu da njega naguze, dr-olje-tina debela.
@SDAjerNarodZNA Lupppie, ne lupetaj. Idi pomuzi kravu i drži se ti štale. Nije asfalt za tebe.
Ovkakve prave visoke delegacije ne idu BL ili mostar. Samo bi šveđani trebali znati da naši političari nisu pošteni kao oni
Šta li cemo se sad naprosit, koju donaciju potkaciti? nije s goreg. Welcome, welcome
Sa ovakvim drzavama razvijati diplomatske odnose, a ne sa onim hohstoplerima iz Srbije i Hrvatske.
@gooUser1599047640 Skandinavci imaju know how za mnoge stvari koje Bosni trebaju, od predobrog i efikasnog poreznog sustava do predobrog i efikasnog javnog prijevoza. Ako nista, spojiti se s njima sto se tice vjetroelektrana.
Please occupy us