Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
37 Bošnjaka ubila ova krvoločnica i ukinut joj pritvor.
Moj Rambo vidiš kaki su, a ti bi da se miriš sanjiha.
@BaznijekDjinius Pa đesi baznijaće, ja se prepo da te Srbi nisu roknuli. Ali hvala Allahu koji te ćuva još nisi šehidijo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da je ubila 40 jel dalo bi se pričati? Ovako 37, nije to to?? Sram i stid da vas bude.
Vade se na priču one sudkinje iz Haga kako nije dovoljno pobijeno u Prijedoru da bi se zvalo genocid. Trebali su još bar 1000. „Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna- statistika” Erich Maria Remarque
Ma samo suživot,multietnicnost i ti fazoni.
Vlaška kujetina. Objesio bi je za klitoris.
Ima li pravo na regres, naknadu za odvojeni zivot? Ova je davno trebala popiti visnjevacu ili biti osudjena, kao i hiljade drugih koji se setaju slobodno.
Kako je samo ponizen i jadan Bosnjak,toliko junaka,da se ne nadje jedan,da uzme pravdu u svoje ruke,toliko guzonja i bogatasa,pa i platit ako treba,gdje je rodbina ubijenih?Oko za oko,zub za zub!
A gdje radi ova Acimovic?Zna li neko? Je l u nekoj zdravstvenoj ustanovi ili opcini ili instituciji? Hipokritizam cisti!
Nije jedina, ima i onih deportovanih iz SAD-ea.
Skinite gace da vas ovi iz Srbije dobro
E cuj suzivot sa ovakvima na slobodi,sta treba da sjedimo po ručkovima sa ubicama naše braće,sestara,očeva,majki itd
Juju opasna zena neka
Kraljević je bio komandant takozvane specijalne policijske jedinice čiji su pripadnici silovali, pljačkali, ubijali i zatvarali vlaseničke Bošnjake. Iako je prošlo četvrt stoljeća i iako je njegovo ime često spominjano na haškim i suđenjima pred Sudom BiH, Kraljević nije odgovarao za ono što je činio u ljeto 1992. godine a o čemu su mediji ranije pisali.
Višnja Aćimović je sestra aktuelnog načelnika Općine Vlasenica, Miroslava Miće Kraljevića.
Genocidna,fašisoidna,debilna,krvoloćna itd....pravoslavna kuravela.Pravi se pravoslavci stide reći šta su i ko su radi ovakvih koji je minimalno 90%.Kompleksi niže vrijednosti,kmetstvo,slanina,čvarci,rakija pretvorila ih je u monstrume.Njima nema pomoći.Moraju se istrijebiti međusobno.
Genocidni narod.
Kako je jeftin zivot ubijes 37 ljudi i dobijes 5 godina.
mir mir mir niko nije kriv
Koda su joj roditelji sudije, cuj ukinut pritvor